Hemen her şeyi yabancıların üstüne atmamak lazım bence.Yabancılardan türkiyede bize yer kalmadı 2 aydır ev arıyorum yok. eyüp fatih rami de arıyorum 1000 tl den aşağı ev yok aradığımda öyle ahım şahım bi ev değil temiz mutfagı banyosu düzgün bi ev 1+1 bile olur ama yok niyee yabancılardan kiralık ev sıkıntısı varmış e napıcam bn şimdi dışardamı kalıcam . Kızlar bana dua edin ne olur biran önce uygun temi bi ev bulayım
Eyüp merkezde 3 tane tek emlakçı bulabildim onlarda da var numaram ama arayan yokAh ah bizde bi ara öyle aradık cok zor bulunması hele o dedigin yerlerde cidden çok az. Fiyatları da cok pahalı maalesef ev sahibi olmakda cok zor. Bu Eyüp merkezde emlakcılar var ordan sorup baksan belki bulunabilir haber bırak numara filan.
Valla gayet de atarim sucu yabancilara. Humanistlgi bir kenara birakin da sahibindeni acin bakin bakalim köpek baglasan durmayacak evler kac para ? Kiraliyacak Suriyeliye yirmi kisi bir evde yasayacak o da aldigi paraya varacak. Gayet de ülkenin isgali yüzünden.
Gitmeyecek olanmı bence hiçbiri gitmeyecek türkiye değil artık burası kafayı yicem ya metrobüste mağazalarda her yerdeler ev yok iş yok bunlar yüzünden artı keyfi çalışmak için gelen araplardanda bahsediorum onlar zaten tam çıldırtmalıkO savaş bitmez odun atan çok o savaşa. Ha bir de savaş bitse de gitmeyecek olanı çok...
Gitmeyecek olanmı bence hiçbiri gitmeyecek türkiye değil artık burası kafayı yicem ya metrobüste mağazalarda her yerdeler ev yok iş yok bunlar yüzünden artı keyfi çalışmak için gelen araplardanda bahsediorum onlar zaten tam çıldırtmalık[/QUOTE hele fatih...her yer suriyeli,dükkanlar da bile türkçe yazı küçük arapça ilanlar kocaman yazıyor,sanki Şam sokakları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?