kiralık daire bulamıyoruz kafayı yicem:@

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Yabancılardan türkiyede bize yer kalmadı 2 aydır ev arıyorum yok. eyüp fatih rami de arıyorum 1000 tl den aşağı ev yok aradığımda öyle ahım şahım bi ev değil temiz mutfagı banyosu düzgün bi ev 1+1 bile olur ama yok niyee yabancılardan kiralık ev sıkıntısı varmış e napıcam bn şimdi dışardamı kalıcam . Kızlar bana dua edin ne olur biran önce uygun temi bi ev bulayım

onlardan dolar ödemesi alıyorlar herşey bize sıkıntı o yüzden artık

Hemen her şeyi yabancıların üstüne atmamak lazım bence.
Arz talep meselesi bu. Sanki 70 milyon benim cebime girdi de tüm evlerde yabancılar oturuyor.

Ah ah bizde bi ara öyle aradık cok zor bulunması hele o dedigin yerlerde cidden çok az. Fiyatları da cok pahalı maalesef ev sahibi olmakda cok zor. Bu Eyüp merkezde emlakcılar var ordan sorup baksan belki bulunabilir haber bırak numara filan.

Kolay gelsin
Biz de kiramiz yuksek geldigi icin cikmayi dusunduk ama 1000 tl nin altinda daire yok, resmen yoktu yani giris kat olmamasi disinda hicbir kriterim de olmadigi halde bulamadik ve oturduk yerimizde, evimizin de cok ucuz olduguna karar verdik :)
Bu arada emlak siteleri fake ilan dolu, adam 750 tl ye ilan vermis ariyorsun gelin gosterelim diyor, gidiyorsun onu az once verdik ama baska daireler var diyor bakiyorsun hepsi 1200 ve ustu... biraz daha arasak emlakci katili olacaktim, sayelerinde umraniyenin gezmedigim ucra kosesi kalmadi.

Eyüp merkezde 3 tane tek emlakçı bulabildim onlarda da var numaram ama arayan yok

şahsen büyükşehirler dışında başka illerde çalışıp,para biriktirip sonra İstanbul'da ev sahibi olmayı düşünüyorum.
Başka türlü olmayacak gibi

sahibinden sitesine bakabilirsin gerçi oraları da denemiştik. Toplamda 3 ev varsa 10 tane emlakçı gösteriyor sanki bi sürü ev var sanıyorsun. Biraz sokak aralarında dolaşmanız lazım Eyüp merkezde degilde Rami de belki daha bulunabilir

Fatih'te Eyüp'te 1000 liraya ev 3 yıldır falan kalmadı. Eli yüzü düzgün 2+1 ara kat bakımlı daireler 1500 den gidiyordu ben İstanbul'da o civarda yaşarken bile.

aynı dert bende de var anadolu yakasında tek bayan olarak düzgün bir muhitte 1000 tlden aşağı ev yok, ne hale geldik gerçekten inanamıyorum...

İstanbul gezmek için güzel. Yaşamak için zor

Valla gayet de atarim sucu yabancilara. Humanistlgi bir kenara birakin da sahibindeni acin bakin bakalim köpek baglasan durmayacak evler kac para ? Kiraliyacak Suriyeliye yirmi kisi bir evde yasayacak o da aldigi paraya varacak. Gayet de ülkenin isgali yüzünden.

Yabancılarla ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum şuan emlak piyasasi baya yükselmiş durumda, ayriyetten hangi srmtte oturdugunuzda önemli misal avrupa yak. Oturdugum için ornek veriyorum avcılarda oturmak isteseniz 3+1 temiz yeni yapilmis 700tl kiralı ev bulursunuz. Fakat şuan her ev dediginiz gibi 1000tlden assagi kira yok genel bor durum bu

Avrupadan Göçmenleri temizlemek istiyorlar dahası da gelecek, acaba kimin yüzünden diye bir sorgulamak gerek ama banım yeni bitti başkası sorgulasın,ben Batman'da 600e oturuyorum daha ne olsun

Allah yardimcinız olsun.biz de fatihde uzun süredir arıyoruz maalesef yok bencede hep suriyeli sığınmışlardan.lanet savaşları bitse de gitseler diyorum tüm saflığımla

O savaş bitmez odun atan çok o savaşa. Ha bir de savaş bitse de gitmeyecek olanı çok...
Gitmeyecek olanmı bence hiçbiri gitmeyecek türkiye değil artık burası kafayı yicem ya metrobüste mağazalarda her yerdeler ev yok iş yok bunlar yüzünden artı keyfi çalışmak için gelen araplardanda bahsediorum onlar zaten tam çıldırtmalık

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canmm
Bende evlenmeden önce çok baktım. Gerçekten ev yok.
Düğünden dört ay önce tuttum evimi sonrasında bulamam diye.
Ama çok pahalı. Ev bana büyük geliyo ve 1250 lira veriyorum.
Biraz düzgün temiz olsun diyosan 1000 lirayı gözden çıkarman lazm

Keske biraz tercihlerinizi degistirseniz suan emlakcilar ozellikle vermiyo oralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…