How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kiralık 48 beden gelinlik ve 39 no gelin ayakkabıs bulunmuştur.

cnm her yonden koydum foto bende kıloluyum ıste straplez gıyme kabarık olmasın vs dedıler ama gonlume gorede gıydım oh ıyı de yaptım herkes sora bayıldı bıblo gıbı olmussun dedıler ve gelınlıgım benı baya bı zayıf gosterdı

Eklentiler

• $2012-09-15-1202.jpg
    $2012-09-15-1202.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_5929.jpg
    $IMG_5929.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG_5932.jpg
    $IMG_5932.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_5936.jpg
    $IMG_5936.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
cnm her yonden koydum foto bende kıloluyum ıste straplez gıyme kabarık olmasın vs dedıler ama gonlume gorede gıydım oh ıyı de yaptım herkes sora bayıldı bıblo gıbı olmussun dedıler ve gelınlıgım benı baya bı zayıf gosterdı

Çok güzel çıkmışsın cnm resimlerde satılık nekadar acaba yada kiralık farketmez

cnm ayakkabıda var demıstım ya arkadas resım eklemıs aynı ayakkabının acık grı sımlısı benımkı 39 no 20 tl ıstersen

Düşünürsen bende de bu var. Boşluk kısmına demir bir destek koymuştu ayakkabıcı ağrıtmasın diye ama istersen çıkartırabilirim. yalnızca birkaç saat giydim. Bir daha da giymedim. 5 sene önce istanbulda ismi bilinen bir mağazadan aldım. Deri olduğu için sonrasında rengini değiştirme şansın var. 45 tlye satıyorum. 20 tlye de kiralarım düşünürsen ama kargo ücretlerini hesap edersen, satın almak senin için daha uygun olur.Ya da bir güzellik daha yapabilir, en azından gönderirken kargo ücretini ben karşılayabilirim:34: evleneceklere yardımcı olmak lazım :1:
$ali 727.jpg $ali 728.JPG

Düşünürsen bende de bu var. Boşluk kısmına demir bir destek koymuştu ayakkabıcı ağrıtmasın diye ama istersen çıkartırabilirim. yalnızca birkaç saat giydim. Bir daha da giymedim. 5 sene önce istanbulda ismi bilinen bir mağazadan aldım. Deri olduğu için sonrasında rengini değiştirme şansın var. 45 tlye satıyorum. 20 tlye de kiralarım düşünürsen ama kargo ücretlerini hesap edersen, satın almak senin için daha uygun olur.Ya da bir güzellik daha yapabilir, en azından gönderirken kargo ücretini ben karşılayabilirim:34: evleneceklere yardımcı olmak lazım :1:
Eki Görüntüle 945871 Eki Görüntüle 945862

Tşk ederm saol cnm cok sade ve rengide hoşuma gitmedi :19: İyi Günler

Polemıge gırmek ıcın yazmıyorum sadece bılsınlet ve sende bıl ıstedım arkadas gelınlık ve ayakkabı arıyor benım gelınlık ve ayakkabbımı begenıyor anlasıyoruz laf urun teslımatına gelınce e ben ancak bıkac ay sonra alabılırım dıyor bende yardımcı olmak adına tamam dıyorum bızde soz bırkere cıkar agızdan bana net bı tarıh ver bekleteyım problem degıl martta dıyor onada tamam dıyorum 15 gundur gece gunduz en ınce ayrıntısına kadar sorular soruyor bıkmadan cvplıyorum sonra benı faceden eklıyor sozde hala alıcı bu sabah facede bır msj ben gelınlıg almaktan vazgectım sorunlarım var ve sonra engellıyor benı.... hayır almak zorunda tabıkı degılsın madem bekletme hadı beklettın zaten umrumda degılde ne dıye hem faceden ekleyıp ne dıye engellersın???? Yaptıgın etık degıl en azından ıyı nıyetımı suıstımal etmeseydın yazık

Olamazmı sorun olmuştur alamam sende böyle olcağını biliyodum diyosun biliyosan neden anlaşıyosun peki ben sana zaten tam tarih vermişttim uzattmak istemiyorum ben sana güzel şekilde konuştum laf sokmasaydın detaylı anlatırdım ama sen bunu yapmadın...

Back