- 18 Şubat 2022
- 3
- 0
- 30
- Konu Sahibi Meryemmmm52
10 yılı geçmiş kiracısını tahliye eden var mı aranızda? Süreç ne kadar sürüyor? Yardıma ihtiyacımız var bilen kişilerden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük ihtimalle kirası düşük kalmıştırTahliye derken? Ne sebeple?
Kiracı 10 yıl oturduktan sonra sebep belirtmeye gerek yok diye biliyorum yanılıyor muyumTahliye derken? Ne sebeple?
Biz oturacağız düğün surecindeyiz şuan kendisi çıkmayacağım ver mahkemeye diyor. 3 ay önceden ihtarname çektik ama mahkeme kanalıyla çıkarmak zorundaymışız mahkeme de 1sene sürüyor en az diyorlar. Benim 3 ay sonra dügünüm var ne yapacağız bilmiyoruz şaşırdık kaldık.Tahliye derken? Ne sebeple?
Tahliye derken? Ne sebeple?
İhtarname cektik ama 1.5, 2 seneden önce çıkaramazsınız diyorlar. 3 ay sonra düğünümüz var ne yapacağız bilmiyoruz.3-4 ay önceden ihtar çekmeniz yeterli diye biliyorum 10 yıllık kiracılar için., sebep göstermenize de gerek yok.
10 sene için bu geçerli değil diye biliyorum ama siz en iyisi danışmanlık ücretini verip bir avukata danışın. İhtarname göndermenin de tarih aralığı var mesela, kafamıza göre yollayamıyoruz, bunları en iyi bir avukat aktarır size.İhtarname cektik ama 1.5, 2 seneden önce çıkaramazsınız diyorlar. 3 ay sonra düğünümüz var ne yapacağız bilmiyoruz.
Tahliye davası açacaksınız, ihtarla çıkmadıysa , o da en az 1 yıl sürer maalesefİhtarname cektik ama 1.5, 2 seneden önce çıkaramazsınız diyorlar. 3 ay sonra düğünümüz var ne yapacağız bilmiyoruz.
arkadaşım ihtar çekti kaç kere. En son içindeki kiracıya para verdi de öyle çıktı. 2,5 yıl bile sürer dediler. Her kanun kiracıdan yana. Hal böyle olunca ev sahipleri mağdur oluyor. Evet kiracıyı korumalı ama bu derece de ev sahibi mağdur edilmez. Kiracı ile anlaşmaya bakın.Biz oturacağız düğün surecindeyiz şuan kendisi çıkmayacağım ver mahkemeye diyor. 3 ay önceden ihtarname çektik ama mahkeme kanalıyla çıkarmak zorundaymışız mahkeme de 1sene sürüyor en az diyorlar. Benim 3 ay sonra dügünüm var ne yapacağız bilmiyoruz şaşırdık kaldık.
Ben kiraciyim benim ev sahibi habire yuzde artira artira gidiyor hatta daha fazla , on yillik degilm yuksek kiraya vermek icinde satiyorum demelere basladi. Bazen ev sahipleri bazen de kiracilar sacmaligor sanirim.10 yılı geçmiş kiracısını tahliye eden var mı aranızda? Süreç ne kadar sürüyor? Yardıma ihtiyacımız var bilen kişilerden.
Verin o halde mahkemeye iyi bir avukat bulursanız işler hizlanabilir. Cok ilginç insanlar var gerçektenBiz oturacağız düğün surecindeyiz şuan kendisi çıkmayacağım ver mahkemeye diyor. 3 ay önceden ihtarname çektik ama mahkeme kanalıyla çıkarmak zorundaymışız mahkeme de 1sene sürüyor en az diyorlar. Benim 3 ay sonra dügünüm var ne yapacağız bilmiyoruz şaşırdık kaldık.
10 yılı geçti zor çıkarttık, hatta kaçmış pislikler.10 yılı geçmiş kiracısını tahliye eden var mı aranızda? Süreç ne kadar sürüyor? Yardıma ihtiyacımız var bilen kişilerden.
İşte hayat. Bazıları kiracısıyla, bazıları ev sahibiyle sınanıyor.Ben kiraciyim benim ev sahibi habire yuzde artira artira gidiyor hatta daha fazla , on yillik degilm yuksek kiraya vermek icinde satiyorum demelere basladi. Bazen ev sahipleri bazen de kiracilar sacmaligor sanirim.