Kiracı tahliyesi

Meryemmmm52

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2022
3
0
30
10 yılı geçmiş kiracısını tahliye eden var mı aranızda? Süreç ne kadar sürüyor? Yardıma ihtiyacımız var bilen kişilerden.

Oğlum gelecek deyin bizimki öyle dedi😅
10 sene dolunca sebep sunmanıza gerek kalmıyor diye biliyorum ihtar çekebilirsiniz sanırım

Tahliye derken? Ne sebeple?
Biz oturacağız düğün surecindeyiz şuan kendisi çıkmayacağım ver mahkemeye diyor. 3 ay önceden ihtarname çektik ama mahkeme kanalıyla çıkarmak zorundaymışız mahkeme de 1sene sürüyor en az diyorlar. Benim 3 ay sonra dügünüm var ne yapacağız bilmiyoruz şaşırdık kaldık.
Tahliye derken? Ne sebeple?

İhtarname cektik ama 1.5, 2 seneden önce çıkaramazsınız diyorlar. 3 ay sonra düğünümüz var ne yapacağız bilmiyoruz.
10 sene için bu geçerli değil diye biliyorum ama siz en iyisi danışmanlık ücretini verip bir avukata danışın. İhtarname göndermenin de tarih aralığı var mesela, kafamıza göre yollayamıyoruz, bunları en iyi bir avukat aktarır size.

Biz oturacağız düğün surecindeyiz şuan kendisi çıkmayacağım ver mahkemeye diyor. 3 ay önceden ihtarname çektik ama mahkeme kanalıyla çıkarmak zorundaymışız mahkeme de 1sene sürüyor en az diyorlar. Benim 3 ay sonra dügünüm var ne yapacağız bilmiyoruz şaşırdık kaldık.
arkadaşım ihtar çekti kaç kere. En son içindeki kiracıya para verdi de öyle çıktı. 2,5 yıl bile sürer dediler. Her kanun kiracıdan yana. Hal böyle olunca ev sahipleri mağdur oluyor. Evet kiracıyı korumalı ama bu derece de ev sahibi mağdur edilmez. Kiracı ile anlaşmaya bakın.

Biz aralik ayinda 10 yil dolmasi sebebiyle cikarttik belirli bir süre onceden ihtarname göndermeniz yeterli yanlis hatirĺamiyorsam en az 3 ay di biz 6 ay önceden gonderdik.10 yili gectigi icin sebep belirtmenize gerek yok 10 yili aşması sebebiyle diyebilirsiniz.bizim kiracida ihtarnameye kadar cikmam falan dedi ihtarnameyi alinca çıktı. Çıkmazsa mahkeme süreci baslar ve mahkeme masrafları kiracıya kalir.bu konudada kiracınızı uyarin bu arada 10 yılı geçme sebebiyle kanun ev sahibine sebepsiz çıkarma hakkı veriyor. Ama ihtarname çekmeniz şart

10 yılı geçmiş kiracısını tahliye eden var mı aranızda? Süreç ne kadar sürüyor? Yardıma ihtiyacımız var bilen kişilerden.
Ben kiraciyim benim ev sahibi habire yuzde artira artira gidiyor hatta daha fazla , on yillik degilm yuksek kiraya vermek icinde satiyorum demelere basladi. Bazen ev sahipleri bazen de kiracilar sacmaligor sanirim.

Verin o halde mahkemeye iyi bir avukat bulursanız işler hizlanabilir. Cok ilginç insanlar var gerçekten

Ben kiraciyim benim ev sahibi habire yuzde artira artira gidiyor hatta daha fazla , on yillik degilm yuksek kiraya vermek icinde satiyorum demelere basladi. Bazen ev sahipleri bazen de kiracilar sacmaligor sanirim.
İşte hayat. Bazıları kiracısıyla, bazıları ev sahibiyle sınanıyor.

X