kira sözleşmesi

Tasbebek09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
590
930
103
Hanımlar merhaba,

ben 1 aydır apartta kalıyorum. bazı nedenlerden dolayı sözleşme vs imzalanmadı. (karşı taraftan kaynaklı). neyse şuan imzalamak istiyorlar bende bazı nedenlerden dolayı imzalamak istemiyorum. yani şöyle çıkma durumum var. ama kaladabilirim. henüz belli değil. sözleşmeyi inceledim süre yazmıyor yani şu tarihe kadar geçerlidir filan. mesela imzaladım. 2 ay sonra çıkmak istiyorum. çıkabilir miyim bir yaptırımı olur mu? sadece kiracı çıkmak isterse 1 ay önceden haber vermekle yükümlüdür diyor. başkada bişey yok.
şimdiden ben çıkabilirim muhabbetine girmek istemiyorum. dediğim gibi kalabilirimde,belli değil. yardımcı olabilir misiniz?

Çok bir bilgim yok ama mantıken sizin evden çıkmanız sözleşme açısından bir sıkıntı oluşturmamalı daha çok ev sahiplerinin kiracıları kafalarına göre çıkarmaması için yapılan bir şey gibi geliyor.

olabilir. bende emin değilim yarın bir gün çıkarsam başıma dert olmasın istiyorum. öyle bir zamana denk geldi ki sözleşme olayı. 2 hafta daha olmasaydı sorun değildi.

olabilir. bende emin değilim yarın bir gün çıkarsam başıma dert olmasın istiyorum. öyle bir zamana denk geldi ki sözleşme olayı. 2 hafta daha olmasaydı sorun değildi.
Kira sozlemeniz sona ermeden çıkarsanız ev sahibi diğer ayların kirasını sizden talep edebilir iş mahkemeye giderse ev sahibi haklı bulunur.

1 ay önceden bildirimde durumu kiracı evden çıkmak istiyorsa sozlesmenin dolmasına 1 ay kala haber vermek zorundadır 1 ay kısmı o dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…