• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kira sorunu...

teramisin

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
56
0
16
Sakarya
Oturacagımız ev 1.kat mı yoksa 2.katmı olsun karar veremedim.geçen gün sıfır bi ev baktık.
2 katıda sıfır daire ama 1.kat 50 tl daha uygun.ikisi arasında kaldım. sizce avantaj ve dezavantajları nedir

yaşadığın iklime bağlı birinci kat daha soğuk olur.
alt üst dolu olursa daha sıcak oluyor. tecrübe ile sabittir.

soğuk olmasının dışında yüksek giriş olarak nitelendiriliyor çoğu yerde o yüzden daha uygun oluyor.

canım bence alt katlardan seçme.Üst katlar olursa daha ıyı olur hem ısı bakımından hemde rutubet almaz.Daha ferah olur bu arada guneş gırıyormu gırmıyormu onada dıkkat edersen ıyı olur.:10:

cnm bende 3. katta baktım dün büyük ihtimalle olacak gibi 9 sene en üst katta 14 senede 1. katta oturduk ikisininde derdi bitmiyor ara katlarda olmasına dikkat et evinin 50 tl gibi bir farktan kaçma bence:34:

şimdi 50 daha ucuz diyorsun sen kışın fazla fazla ödeyeceksin birinci kat ama yüksek tamam benim babannemlerin evide öğle yüksek altta bodrum bir daire gibi ama boş soğuk oluyor sonra çocuk olacak o çocuk hep yerlerde olacak sürünecek. giriş kat ve çatı kat olmamalı bana göre..

Back