Çok tşk ediyorum yorumlarınız icin. Ben de cok farklı seyler yapılabilecegini biliyorum fakat bu kır dugunu konsepti. Tabii ki tiffany sandalye veya bu katlamalı sandalyelerden olmalı. Baska birsey dusunemem. Tüm konsepte ben ve nişanlım ortak karar verdik. Tabiki organizatorun katkılarıyla. Zaten benle konusunca benim sade biri oldugumu ogrendi ve ona gore fikir verdi. Cicekler olsun ve Eskandil olsun istedik biz. Otelde evlenmiyorum ki kristaller olsun:) Bilmiyorum benim dusunceme ters o yüzden de oyle yaptırmadım. Dugun beni yansıtmalı, ben de sade oldugum icin oyle dusundum. Gosterişli seyler sevmiorum. Pek kullanılmayan bi renk olsun diye sarı dusundum. Aşkı-ı memnu'da kullanılmıştı. Yesille guzel gidiyor:) Zaten ciceklere biraz yesillik eklenecek. Supla hic dusunmuyordum ama sonra soyle dusundum. Kare suplaların bir kenarına nikah sekeri, diger kenarına da (supla altına) bizim resmimiz olacak. 10 kisilik masada herkesin onunde farklı bir resmimiz olacak kosede. O acıdan oyle bir supla sectim. Bir de bunların hepsi maddiyatla alakalı gercekten. onu da unutmamak lazım:) Onceden hic cicek bile dusunmuyordum, her bir cicek toplandıgında buyuk bir meblağ oluyor ama sarıyla cok uydu. Sirin bisi olsun istedik insallah herkes begenir, bakalım:) Zaten dugunle alakalı hersey zevk meselesi:) Bir tek siz yorum yaptınız, bayadır duruyordu bu konu. Tekrar tesekkurler.