• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kır düğünü yemek masası

Dqueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
74
0
86
İstanbul
Kır düğünümüz için karar kıldığımız demo masa:) Nasıl sizce?

Eklentiler

• $Picture 134.jpg
    $Picture 134.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 170
  • $Image005.jpg
    $Image005.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 218
merhaba fotoğrafını gönderdiğin yemek masası hakkında fikir sormussunuz ben ce daha özel masalar hazırlayan firmalar var öncelikle sandalyeler klasik kır bahcesi sandalyesi evlerimizin mutfaklarında bile olanlardan ve arkalarına takılan çiçekler biraz daha canlı renklerde ve biraz otlarla bezenerek yapılabilir ince kurdela yada alev denilen kenarları overloklu ve fırfır duran kumaşlarla olabilir ve secilen masa üstü camların zamanı artık kalktı onun yerine kenarı dantelli dediğimiz suplalar ya da aynalar kullanılabilir ve secilen şamdan bence o şamdanı hiç kullanma derim cok eski bir model şimdilerde kristal taşlı şamdanlar cok daha sık duruyor ince yada kalın fanus desenli yada desensiz kullanabilirisn içinde yanacak mumlara özellikle dikkat et 2 saatte sönmesin galiba biraz fazla eleştiri oldu ama unutma insan hayatında bu özel geceyi bir kere yaşıyor.teşekkür ederim.

merhaba fotoğrafını gönderdiğin yemek masası hakkında fikir sormussunuz ben ce daha özel masalar hazırlayan firmalar var öncelikle sandalyeler klasik kır bahcesi sandalyesi evlerimizin mutfaklarında bile olanlardan ve arkalarına takılan çiçekler biraz daha canlı renklerde ve biraz otlarla bezenerek yapılabilir ince kurdela yada alev denilen kenarları overloklu ve fırfır duran kumaşlarla olabilir ve secilen masa üstü camların zamanı artık kalktı onun yerine kenarı dantelli dediğimiz suplalar ya da aynalar kullanılabilir ve secilen şamdan bence o şamdanı hiç kullanma derim cok eski bir model şimdilerde kristal taşlı şamdanlar cok daha sık duruyor ince yada kalın fanus desenli yada desensiz kullanabilirisn içinde yanacak mumlara özellikle dikkat et 2 saatte sönmesin galiba biraz fazla eleştiri oldu ama unutma insan hayatında bu özel geceyi bir kere yaşıyor.teşekkür ederim.

ya evet çok güzel olmasını istıyorum o gün prenses gibi olmak istiyorumyerimseniben

tabiki her gelin düğününde prenses gibi olmak ister bence anlaştığın firmaya sen de önerilerini sun internette bu konularda deneyimli cok firma var sana mutluluklar dilerim ve kolay gelsin

Çok tşk ediyorum yorumlarınız icin. Ben de cok farklı seyler yapılabilecegini biliyorum fakat bu kır dugunu konsepti. Tabii ki tiffany sandalye veya bu katlamalı sandalyelerden olmalı. Baska birsey dusunemem. Tüm konsepte ben ve nişanlım ortak karar verdik. Tabiki organizatorun katkılarıyla. Zaten benle konusunca benim sade biri oldugumu ogrendi ve ona gore fikir verdi. Cicekler olsun ve Eskandil olsun istedik biz. Otelde evlenmiyorum ki kristaller olsun:) Bilmiyorum benim dusunceme ters o yüzden de oyle yaptırmadım. Dugun beni yansıtmalı, ben de sade oldugum icin oyle dusundum. Gosterişli seyler sevmiorum. Pek kullanılmayan bi renk olsun diye sarı dusundum. Aşkı-ı memnu'da kullanılmıştı. Yesille guzel gidiyor:) Zaten ciceklere biraz yesillik eklenecek. Supla hic dusunmuyordum ama sonra soyle dusundum. Kare suplaların bir kenarına nikah sekeri, diger kenarına da (supla altına) bizim resmimiz olacak. 10 kisilik masada herkesin onunde farklı bir resmimiz olacak kosede. O acıdan oyle bir supla sectim. Bir de bunların hepsi maddiyatla alakalı gercekten. onu da unutmamak lazım:) Onceden hic cicek bile dusunmuyordum, her bir cicek toplandıgında buyuk bir meblağ oluyor ama sarıyla cok uydu. Sirin bisi olsun istedik insallah herkes begenir, bakalım:) Zaten dugunle alakalı hersey zevk meselesi:) Bir tek siz yorum yaptınız, bayadır duruyordu bu konu. Tekrar tesekkurler.

Kır konseptine uygun; ama ben daha gösterişli masaları tercih ederim. Ettim de zaten. Benimki yemekli olmayacak; ama kır düğünü olacak. Beyaz üzerine, sarı parlak bir fon seçtim. Gri de güzel olabilir; ama sarı daha gösterişli bence.

bence konsepte tam uymus,arkadaslar taslı modellerden bahsetmişler ama kır düğünü bu hatırlatmak isterim,her sey ortamında güzel taşlı iddialı bir uygulama cok absürd kacardı kır düğününe...
biz tabi türk milleti olarak her seyin taslı,boncuklu,simli,iddialı olanını seviyoruz,ve yeniliklere de cok kapalı bir toplumuz biraz farklı bir şey yapan olsun anında eleştiri yağmuruna tutuyoruz...

benim sahsi görüşüm seciminin cok güzel ve uygun olduğu yönünde ama her seyden önce senin beğenmen önemli ki zaten begenmişsin ve bizimle paylasmıssın.bu noktada sana bol bol mutluluklar dilliyorum umarım ömür boyu unutamayacagın güzellikte bir düğünün olur:):16:

bence de şamdan seçimin kır düğününe çok uygun ve de gayet şık. aynalı suplalar bana şıktan öte basit geliyor, kır konseptine hiç gideceğini düşünmüyorum. cam supla daha naturel ve şık. sadece ben olsam sarıdan başka bir renk seçerdim herhalde...pelki pudra, fuşya, eflatun vb.

GECE GÜNEŞİ ORGANİZASYON a mutlaka bakın.. bu konuda çok iyiler.. ne isteseniz yapıyorlar.. siz de eşinizin kolunda salına salına gülücükler saçarak prensesliğinizi yaşıyorsunuz :) :)

Back