merhaba kızlar yaklaşık 1 aydır baktığım kır düğün yerini kuzenim beğenmiş tutmak istiyormuş.bizim de tutup tutamayacağımız belli değil,fiyatta pazarlık yapmaya çalışıyoruz..çok istiyordum orada olmasını hep hayal falan kuruyorum.ne yapıcam ben şimdi kuzenime de diyemiyorum biz düşünüyoruz orayı diye,,yardım please..
doğru söylüyosun canım ama bizim sülalede kıskandı diye laf çıkartıyorlar bu tarz şeylerde hemen malesef..
bizdede bunu demiştiler ama sana bir sır verim mi 2. kuzenimin düğünü ilkinkinden daha muhteşem olmuştu çnkü onlar daha güzel hazırlanmışlardı
kimin ne dediğini ne takıyosun ki 1 ay sonra sanki onu mu konuşcaklar ama sen yıllar boyu hatırlayıp kesşke diceksin
çook doğru canım yaa,,,tamam üzülmücem orada yaparsa yapsın düğünü..biz o düğn solununu tuttuk bu arada .bunu bile bile o da tutacağını söyledi..neyse bakalım hayırlısı...gülşen üzme kendini pozitif düşünn :) fikirlerin için sağol canım çook daha iyiyim :)
evet doğru cnım..insan üzüntü ile paniğe kapılıyor yaa,yoksa kontrollyüm yani bu konularda =) tecrübe sahibi olduk sayelerinde.. inan mideme ağrılar girmişti şimdi salla yaa diyorum..eğer biri bişy derse de benim tuttuğumu bile bile onlar benden sonra tuttular dicem .
işte buuuu sen güse güse kendine bak kendini düşün sadece
heheytt kim tutar beni bu sözlerle :) :) hehe..bu arada asker bekliyosun sanırm bacım..bende 15 ay bekledim hemde ağrıya gitti izmir den...çok zor allah sabır versin.. nerde askerlik yapıyo seninki?
hakikaten anlamaz kuzuşum yaa,,uzaktan problemler zor çözülüyo bide psikolojisi kötü oluyo orada adamların,gızlara patlıyolar.. :) neyse ki atlattık..hehehe bu arada umarım tutan olmaz salonu,isteme olduğuktan hemen sonra kapora verin bence :) diğer sevenler de başka tarihte başka yerlerde kavuşsunlar dmi ama
benimde 1 eylülll yuppi aynı gün kopuyo olces düğünde :))
canımmm başka bi yer tuttu kuzenim :)
kuzuumm sağol o senin güzelliğin :) ben beğenmiyorum kendimi o ayrı mevzubu arada 1 eylülde hava genelde nasıl oluyo biliyomusun =) kır düğününde ıslanmasın heryer geçen 1 eyllde hava iyiydi galiba 3 ünde yağmur yağmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?