kır düğün

gulsengo

♥26.08.2012♥
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
802
0
66
merhaba kızlar yaklaşık 1 aydır baktığım kır düğün yerini kuzenim beğenmiş tutmak istiyormuş.bizim de tutup tutamayacağımız belli değil,fiyatta pazarlık yapmaya çalışıyoruz..çok istiyordum orada olmasını hep hayal falan kuruyorum.ne yapıcam ben şimdi kuzenime de diyemiyorum biz düşünüyoruz orayı diye,,yardım please..

kuzeninin orada düğünü yapacağı kesin mi canım? yoksa o da siz gibi düşünüyor mu?

biz tutmadıysak onlar tutacaklarmış orayı ama bizimde kesin değil büyük ihtimal olucak ama netleşmedi işte

benim 3kuzenim aynı yerde evlendi hepsinin ayrı güsel geçti...sonuçta senin organizasyonun ve eşinin tarafıyla bu kıyaslanamas...bu yusden sakın hayalinden vazgeçme ne istiyosan onu yap

doğru söylüyosun canım ama bizim sülalede kıskandı diye laf çıkartıyorlar bu tarz şeylerde hemen malesef..

doğru söylüyosun canım ama bizim sülalede kıskandı diye laf çıkartıyorlar bu tarz şeylerde hemen malesef..

bizdede bunu demiştiler ama sana bir sır verim mi 2. kuzenimin düğünü ilkinkinden daha muhteşem olmuştu çnkü onlar daha güzel hazırlanmışlardı

kimin ne dediğini ne takıyosun ki 1 ay sonra sanki onu mu konuşcaklar ama sen yıllar boyu hatırlayıp kesşke diceksin

çook doğru canım yaa,,,tamam üzülmücem orada yaparsa yapsın düğünü..biz o düğn solununu tuttuk bu arada .bunu bile bile o da tutacağını söyledi..neyse bakalım hayırlısı...gülşen üzme kendini pozitif düşünn :) fikirlerin için sağol canım çook daha iyiyim :)

aferim canım
başkaları için hayallerinden vazgecme sakın...inan hayattaki en büyük pişmanlığın bu olur
sen şimdii o güne odaklan kimin ne dediğini boşver unutmaki o tarih senin..BÜYÜK GÜN SENİN İÇİN

evet doğru cnım..insan üzüntü ile paniğe kapılıyor yaa,yoksa kontrollyüm yani bu konularda =) tecrübe sahibi olduk sayelerinde.. inan mideme ağrılar girmişti şimdi salla yaa diyorum..eğer biri bişy derse de benim tuttuğumu bile bile onlar benden sonra tuttular dicem .

işte buuuu sen güse güse kendine bak kendini düşün sadece

Son düzenleme:

işte buuuu sen güse güse kendine bak kendini düşün sadece

heheytt kim tutar beni bu sözlerle :) :) hehe..bu arada asker bekliyosun sanırm bacım..bende 15 ay bekledim hemde ağrıya gitti izmir den...çok zor allah sabır versin.. nerde askerlik yapıyo seninki?

heheytt kim tutar beni bu sözlerle :) :) hehe..bu arada asker bekliyosun sanırm bacım..bende 15 ay bekledim hemde ağrıya gitti izmir den...çok zor allah sabır versin.. nerde askerlik yapıyo seninki?

ahhh anam aaaah çekmeyen anlamas bizi
aydında jandarma çavuş canım
gelsin hemmen şubatta söz mart yada nisanda nişan veee 1eylülde düğün olcak kısmetse
salon çok beğendik ama herif gelene kadar tutan olmas inş olusa basarım salonu hayır bu düğün olamas diye

hakikaten anlamaz kuzuşum yaa,,uzaktan problemler zor çözülüyo bide psikolojisi kötü oluyo orada adamların,gızlara patlıyolar.. :) neyse ki atlattık..hehehe bu arada umarım tutan olmaz salonu,isteme olduğuktan hemen sonra kapora verin bence :) diğer sevenler de başka tarihte başka yerlerde kavuşsunlar dmi ama

yaaaani ne gereği var şimdi sıkıştırmanın işleri dime
olmadı kapıda geleni kollar ıyyy buramı ııyyy nasıl beter bööö die geri gönderirim
şubatta sözlences eylüle blrs inş 1ine

benimde 1 eylülll yuppi aynı gün kopuyo olces düğünde :))

kuzuumm sağol o senin güzelliğin :) ben beğenmiyorum kendimi o ayrı mevzu bu arada 1 eylülde hava genelde nasıl oluyo biliyomusun =) kır düğününde ıslanmasın heryer geçen 1 eyllde hava iyiydi galiba 3 ünde yağmur yağmıştı.

kader kısmet canım yaa
yazın ortasında da yağabilir kötü düşünme yeteki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…