- 26 Mayıs 2008
- 4.321
- 3.283
iyi ki varsınız kovalar bana ilaç gibi geliyo bütün kova arkadaşlarım(çoğu da kova)opuyorumnanaktanKova burcuyuz,hümanistliğimizin yanında güzel olduğumuz kadar zeki ve ukalayız da.. :lepi: delikafadulden
Allah böyle yaratmış,ondan da hesap sorulmaz..sositososito
Akrep burçları ile bir alıp veremediğim yok.Çok iyi anlaştıklarım da var.Genelde zaten tüm burçlarla iyi anlaşırım.Ancak kimi akrep burçlularının sorunlu olduklarını düşünmedim değil..:çok üzgünüm:
ben ikizlerim canım, genelde akrepi de ikizleri de pek sevmez insanlar ama ikizler tanıdığın varsa bilirsin, çok iyiniyetli ve temizkalpliyizdir ani kararlar veririz ama yanlışımızdan çabuk döneriz kendimizi sevdirmeyi de affettirmeyi de affetmeyi de biliriz:kedi:bende akrep burcuyum üstelik özelliklerini de ciddi bi şekilde taşırım.kindarlık mı oluyor bilmem ama bende unutmam ne iyiliği ne kötülüğü.şimdi kuzenine gelince bence sana o kadar kızmışki affedememiş bir türlü.sen küçüksen o da büyük neticede affetmesi gerekirdi.ama bazen sıtkımız sıyrılır da sesini bile duymak istemeyiz,senin kuzenin öyle olmuş galiba biraz.sen bence onu bi daha hiç arama,karşılaştığınızda da selam verirse selamını al ama o vermezse sende verme.sen elinden geleni yapmışsın bence bundan fazlası gurur kırıcı olur ki ben bu kadraını bile hayatta yapmazdım.bi de merak ettim senin burcun ne,çünkü akrepler her burçla anlaşamaz,hayatına girmemesi gereken burçlar vardır,yıldızınız tutmuyordur belki
ben kıskandıını düşünmüyorum düşünmek istemiorum onun bebeği olsaydı gerçekten sevinirdim arayıp halini sorar tebrik ederdim ama o bunu tercih etmedi maalesef bundan sonra da bana düşen de sessiz kalmak..Büyükkaneye bile küsmesi sizi kıskanıyor-çekemiyor olabilir diye düşündürdü bana.
Saçma gelebilir birçoğunuza ama başka bir versiyonunu yaşadım ben de, benden yaşça hayli büyük kuzenim kıskançlığı yüzünden benimle ilişkisini kesti, bu yetmedi önüne gelen heryerde herkese beni kötüledi. Başta konuşmaya çalıştım ama beni o kadar seven o kadar iyi anlaştığım insan beni suçlu buldu, söylediklerime inanmadı düşmanı görüp sildi. Ben de onu yok saydım, benim hakkımda bir an bile kötü birşey düşünmesi yeterdi zaten.. Ama yinede hastalandı karşılaştığımızda geçmiş olsun dedim, evlendi theshe neden yok demesinler ailem üzülmesin diye gittim, çok şükür düğünden sonra hakkımda konuştuğunu duymadım ama benim adım geçtiğinde hala bozuluyormuş. Seni karşısına alıp konuşmayan, sana söz hakkı tanımadan seni silen birinden artık hayır bekleme.. Şu saatten sonra konuşmaya başlasanız bile eskisi gibi olabileceğinizi sanmıyorum :sinifsinif:
ben de arkamdan konuştuunu duydun, kızgınlığına verdim, hiçte önemsemedim.bana bunu anlatanları suçladım çünkü ona toz konduramadım, küsemedim, silemedim.işte taa ki bebeğim olana kadar içimi ferah tuttum, ama o gün yanımda diilse mezarıma da gelmez dedim ne büyük nefretmiş nasıl cezaymış anlamak mümkün diil...