Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı senin gibi bi insan aynası gibisin düşünce olarak ben de eminim,asla ben hatasızım demiorum 1-2 sayfa önce sanırım yazmıştım o dönem benim hayatımın gidişatı doğru değildi belki ona değil önce kendime ama sonra tabi bana yakın olanlara istemeden de olsa zararım olmuşur.ama ceza bu kadar ağır mı olmalı arkadaşım??senin ve kuzenimin mantığında şu yok, ben doğduumda o 5yaşındaydı,kucağına doğdum nerdeyse, onla büyüdüm, hep hayatımdaydı, ablamdı, canımdı.sen başkasına verdiğin cezayı hayatndaki böyle bi kişiye de verirmisin?onsuz kalmak cezaydı ama bebeğim olana kadar..kızımla daha da büyüdüm ilk defa onu yanımda istedim,şimdiyse bana yaptığı büyük bi haksızlık ve ikimizin hayatında da kocaman bi boşluk..
çok güzel bi açıklama teşekkür ederim a.s.Ben yapılan davranışı iyi insan davranışı olarak nitelendirmiyorum.Karakterim bu fakat aslında dini ve insani davranışlar.Size tokat atana öteki yanağınız uzatın mantığını kabul ederler.Bu durumda siz şu an ki davranışınızla insanlık ve ilişkiler adına doğru olanı yapıyorsunuz.Burada sıkıntı yok.
Sonuç olarak aynı noktaya gelmişiz.Abla kadar sevdiğiniz kuzeninize bir şekilde yanlış yapmışsınız ve o da kendisiniz sizden mahrum etmiş.Neden biliyor musunuz? Sizi sevdiği için,gerçekten sevdiği için..Sizin de onu sevdiğinizi bildiği için.Bakın ben kendi mantığımla yola çıkıyorum..
Tek çocuğum ben ve ister istemez bir kardeş özlemim vardı.Sizin yaptığınız türde bir yanlış da bana yapıldı.Elimi eteğimi çektim,hakkında tek haber duymadım,tek haberimi iletmedim.Düşmanlık yapmadım,kötülük yapmadım ama bunu yaptım.Unutamıyorum,yani kardeş gibi olup bir kuru ekmeği paylaştığım insanın yanlışını affedemiyorum.Onun da yüzü yok,kabahatli anladı ama geçmişler ola..
Bu kin tutmak değil,kin tutmak bence kötülük yapmayı da barındırıyor.
Şimdi kuzeninizle tekrar eski günlerinize dönseniz,evladınızı göser,sevse ona teyzelik yapsa..Sizi temin ederim bu yapay olur.O insan unutmaz,istese de unutmaz.Herkesin bir karakteri var.Siz nasıl hata yapıp,tamam yaptım yıllar geçti unutulsun diyebiliyorsanız,o da muhtemelen unutamıyorum diyecektir.Haa hoş birşey mi,değil elbette..
Bu durumda şu çıkıyor ortaya,bizi seven gerçekten kıymet veren insanları incitirken biraz daha dikkali olacağız.hepimiz için geçerli elbette.
evet aynıyız senle cnm ben insanlara karşı fazla iyiniyetli ve iyimserim affediciyim..suçlu falan umrumda da diil aslnda,bana çok büyük bi yanlış yapılmadıktan sonra kızgınlığım geçince unuturm.böyle de mutluyum.kötü düşünceler, kin, nefret önce kendine zarar verir insanın,akrebin zararı kendine.. ben iyi düşünüorum onla ilgili, içim çok ferah böle de mutluyum
sizin yerinizde olsam güler geçerim yerim onun gibilerin kinini
hiç sevmediğim insan modeli
belki ben kova burcu olduğum içinmidir bilmiyorum bana kötülük yapanı bir süre snra unuturum bana yaptıklarını hümanist olduğum için zemuszemuszemuszemus
peygamber efendimizde kini sevmezmiş iyiki kova burcuyum...
akreple,yengeçlerin böle saçma sapan kincilik özellikleri ne yazık ki var acuyorum bu özelliklerine sırnaşık şeysırnaşık şey
Çevremde fazlaca akrep kadını mevcut bana deseler ki bir akrep kadını anlat şöyle özetleyebilirim.
Dışardan bakıldığında dünyayı ben yarattım edalarında bir insan görebilirsiniz ama tanıdığınız bir o kadar sıcak kanlı olduklarını anlarsınız. Bunu hepsi için genelleyemem ama bir çoğu diyebilirim.
Biraz inatçı ve dediğim dediktirler kolay kolay fikirleri değişmez,
Fikirlerini değiştirebilmek her anlamda doyurucu aklında soru işareti bırakmayacak bir açıklama yapmak zorundasınızdır. İkna olsalar bile bunu hemen söylemezler zamanla hareketlerinden bunu anlarsınız.
Özür dilemek diye bir duyguları yoktur bunu dile getirmeyi sevmezler ama yaptıkları birşeyin doğru olmadığına, karşısındaki insanın bunu haketmediğine inanırlarsa bunu sözle değilde daha çok sıcaklık göstererek telafi etme yoluna giderler.
Mutlu olmak onlar için sadece kendi mutlu olması anlamını hiçbir zaman taşımaz bencil değildirler. Ben ve tüm sevdiklerim düşüncesi hakimdir onların mutluluk anlayışında. Kısacası kolay kolay bencil olmazlar.
Bir akrebin gönlünü yumuşatmak size olan kızgınlığını azaltmak çok kolaydır. Sadece ilgi ve içtenliğinizi görmesi yelkenleri suya indirmesi için yeterlidir.
Evett ve kincilik kısmına gelirsek evet kincidirler ama o noktaya gelene kadar da çok yol kat ettirmeniz lazımdır bir akrep kadınına kolay kolay sevdiklerini silmezler ama sildimilerde nuh der peygamber demezler.
Bazen düşünüyorum da bende hani nedir diyorum benim bu akreplerden çektiğim ama baktığımda da en çok sevdiklerim değer verdiklerimde akrep burcu çıkıyor ne hikmetse akreplerle genelde hep çok iyi anlaşıyorum.
çevremde bir çok oğlak ve aslan arkadaşım var,hiç bir araya getirmem onları,çünkü istemezler,sevmezler birbirlerini.sanırım itiyorlar birbirlerini