Bir akrep kadını olarak cevap vereyimm ....
Ben insanlarla kolay kolay küsmem ve sırt çevirmem gerçi...
Eğer karşımda ki insan çok çok canımı yaktıysa zaten onun yüzünü bile görmek istemem....
Aranızdaki problem nedir bilmiyorum ama sanırım herkes kendini haklı görüyor normal olarak...
Sen zaten bağlarını koparmamak için elinden gelen herşeyi yapmışsın hatalı olmadığın halde özrünü bile dilemişsin canımm..Bundan sonrası ona kalmış artık...Sende onun davrandığı gibi davran madem...Eğer birşeyler düzelecekse zamanla düzelir zaten...Ama olmıyacaksa da olmaz ...İnş.aranız düzelir....
mersi cnm yorumun için.şöyle yani o zaman 21 yaşındaydım o da 26..ben çocuktum daha, tabiki yanlışlarım vardır ona karşı ama insanları hayat boyu çocuk yaşta yaptığı hatalarla yargılayamazsın aynı kalmasını bekleyemezsin insanlar büyür, olgunlaşır ve değişir 5sene geçti ve ben çok değiştim..şimdi ki aklımda evet özür dilemezdim ama bizde babamda özellikle aile bağları çok değerlidir ve sen haklı da olsan küçüksen alttan almak zorundasındır ben de bu şartlar altında elimden geldiince eskisi gibi olamasakta ilişkimizi seviyeli bi şekilde sürdürürüz diye geçirmiştim aklımdan ama çok yanılmışım..Kuzeninle aranda ne gecti bilmiyorum ama senden bu denli sogumasi bicak gibi tüm alakasini ilgisini kesmesi cok agirina giden birseyler oldugnun göstergesidir. Tam olarak ne oldu sen bilirsin tabiki...
Kendini hakli görüdügün halde özür dilemene anlam veremedim canim..bence bir insan kendini hakli görüyorsa özür dilememeli....dilese bile dili söyler ama gönlünü söylemez.
Ne bir beklentisi olur nede bir cabasi....sahsi fikrim canim:hulya:
Bu arada evet bende akrep burcuyum....Kinci degilim hicbir zaman....sadece unutmam...
Ne bir iyligi nede bir kötülügü....Felsefem ya hep ya hictir....Dostlugmu kazanmak zordur ama bir kere kazanan insan icin boynuma kadar kana girerim....Nefretimi kazanmak dahada zordur ama bir kere kazanan insan hicbir zaman birdaha hayatimda olamaz.
tabiki cnm insanların kendi tercihi.. ben de ölesine biri olsa öle derim ama benim için değerliydi buna değermiydi ondan dert ediorum..bu kişinin bu davranışı ile akrep burcu olması arasındaki bağlantı nedir?
kendi tercihi...sizinle görüşmek istemiyor öyle yada böyle..istemiyorsa sizde görüşmeyin,bu olayada kafanızı yormayın...kendi bilir
ben bu kadar ayırım yapmasam da evet kinci oldukları kesin..kovalar beni anlar ben de ikizlerim çünkü..burçla alakası da kesinlikle var diorum..bu kadar büyük nefreti hiçbi ikizler duymaz eminimsizin yerinizde olsam güler geçerim yerim onun gibilerin kinini
hiç sevmediğim insan modeli
belki ben kova burcu olduğum içinmidir bilmiyorum bana kötülük yapanı bir süre snra unuturum bana yaptıklarını hümanist olduğum için zemuszemuszemuszemus
peygamber efendimizde kini sevmezmiş iyiki kova burcuyum...
akreple,yengeçlerin böle saçma sapan kincilik özellikleri ne yazık ki var acuyorum bu özelliklerine sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?