- 26 Mayıs 2008
- 4.321
- 3.283
kızlar bu derdim uzun zamandır mevcuttu ama bu sıralar tekrar gündeme geldi.özellikle akreplerden ya da çevresinde akrep burcu olanlardan tavsiye bekliorum.üniverste yıllarımda benden 5yaş büyük kuzenmle aynı evde yaşadık.ben okuodum o çalışıodu, pek uyum sağlayamadık ve hiçte hoş olmayan bi şekilde evden ayrıldım,neyse ben kendimi ne kadar haklı görsem de o evden ayrılmamı istediği için kırılmış olsam da çok geçmeden küçük olduum için özür diledim ama araya buz gibi bi duvar girdi, babamın hatrı için düğününe de gittim her zaman yüzüne güldüm o ben yokmuşum gibi davrandı evlendim aramadı, sorun etmedim ama çocuğum olup aramayınca gerçekten inanamadım bu ne büyük bi nefretmiş buarada hep yurtdışındaydı ama bi telefonun açılmaması için bahane diil.neyse ben de umursamamayı deniyodum ki türkiyeye dönüolar hatta bana yakın yaşıycaklar..benim çok kuzenim kardeşim yok belki ona ihtiyacım da yok ama anlayamıorum mantığım almıyo bi insan bu kadar kindar nasıl olabilir, daha çok karşılacız bayramda seyranda yine mi yüz yüze bakmıycaz yarın öbürgün onun da çocuğu oldumu ben de aramıycakmıyım ben bunu kendime yakıştırabilirmiyim, bilmiyorum..sizce ölene kadar böle mi gider?