aynı gerekçelerle istemedim ben de. gerçekten sevmiyorum. ama insanlar ve yorumları.. içine sinse bile kulp takıyorlarBence olur. Ben evlenirsem kına yapmayacağım. Çünkü "kına" sevmiyorum.
Yeşil görüntüsü, kokusu vs. hiç hoşuma gitmiyor. Kıpkırmızı çıkıyor hele ondan da hiç hoşlanmıyorum. Hal böyleyken kına yapasım gelmiyor.
Bunun haricinde de acıklı şarkılar eşliğinde ağlama fikri de cazip gelmiyor.
Zaten ben pek düğün bile sevmiyorum.
Ben olsam hiç yapmam boşa masraf gibi geliyor.
merhabalar
önümüzdeki ay içinde düğünüm var, nişanımız da küçük bir düğün gibi olmuştu. ben en başından beri kokteyl gibi bir düğün istiyordum ve kına gecesi yapmak istemiyordum. düğün planlarım pek tutmadı, kalabalık büyük bir düğün olacak ama kına yapmayacağım. bunu duyan herkes inanılmaz garip karşılıyor, pişman olursun vs diyor. sürekli bunları duydukça ben de kendimi kötü hissetmeye başladım. sonradan pişman olur muyum? veya evde arkadaşlarımla yapacağım bekarlığa veda tarzı bir eğlence beni tatmin etmez mi?
düşüncelerim çok başkayken insanlar yüzünden farklı düşünmek istemiyorum
Kinasiz da olur düğünden pek fark yok. Bir tek avcuna kına yakılıyor, kayınvalide altın koyar, seni ağlatmaya çalışırlar. Ben aglamadim meselamerhabalar
önümüzdeki ay içinde düğünüm var, nişanımız da küçük bir düğün gibi olmuştu. ben en başından beri kokteyl gibi bir düğün istiyordum ve kına gecesi yapmak istemiyordum. düğün planlarım pek tutmadı, kalabalık büyük bir düğün olacak ama kına yapmayacağım. bunu duyan herkes inanılmaz garip karşılıyor, pişman olursun vs diyor. sürekli bunları duydukça ben de kendimi kötü hissetmeye başladım. sonradan pişman olur muyum? veya evde arkadaşlarımla yapacağım bekarlığa veda tarzı bir eğlence beni tatmin etmez mi?
pişman olmamış birinden bunları duymak iyi geldi. zaten büyük bir düğün yapacağız 1000 civarı insan gelecek. kına sevmiyorken sırf adet diye yapasım yokBen kına yapmadım ve hiçte eksiklik hissetmedim.
Bence çok saçma birşey.
Ele kınak yakmak hariç aynı şeyleri tekrarlamanın anlamı ne
ne bileyim öyle tepkiler geldi kiKinasiz da olur düğünden pek fark yok. Bir tek avcuna kına yakılıyor, kayınvalide altın koyar, seni ağlatmaya çalışır. Ben aglamadim meselaadet olan bir şey yani. Yapmak istemiyosan yapma. Sen milleti dinleme niye pişman Olcan ki eline kına yakılmadı diye mi?
kına bana her zaman saçma ve anlamsız gelmişti. benim adet gelenek görenek fobim var, bir şey sırf adettendir yapılması gerek denildiği zaman tüylerim ürperiyor. kına yapmadım, zerre pişman da olmadım. sade bir nikah ile evlendik.merhabalar
Valla inan düğün ve kına günümde ne yaşadığımi bile doğru düzgün hatırlamıyorum o telastan. Hiç zevk almadım diken üstündeydim hep. İçimde uhte kalacak bir durum hevesim de yoktu. Herkesin görüşü başka. Kimisi düğün delisidir şu da olsun bu da olsun aklım bunda kalmasın der. Ama benim karakterim öyle değil. Hiçbir şeyde gözüm yoktu yani. Sende oyleysen pişman olmazsın. Sen millete kulak asma kendi arkadaslarinla bekarlığa veda yapmak istiyorsun ondan daha mutlu olursun. Amaç eğlenmek zaten. Nasıl eglendigini sen biliyosun başkası degilne bileyim öyle tepkiler geldi ki
Benim kınam kadın kadına en sevdiklerim ile ama yine büyük bir organizasyon ile önce çalgı daha sonra dj ile salonda olmuştu.merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?