- 26 Ağustos 2022
- 323
- 152
-
- Konu Sahibi Eglencesineee344
Hayır bu kdr iğneleyici konuşmaya ne gerek var sana diyorum ama bende oyle karşılık verdim sorryyHap önerisi olur , farklı öneriler olur şimdi diğer konulara baktım benzer o kdr güzel fikirleri olan var ki oyle bir yorum akıl veren olur belki diye açtım konuyu
Güzelim düzelmezse diyorum düzelmezse.Hap önerisi olur , farklı öneriler olur şimdi diğer konulara baktım benzer o kdr güzel fikirleri olan var ki oyle bir yorum akıl veren olur belki diye açtım konuyu
Tek çaresi dediginiz gibiGüzelim düzelmezse diyorum düzelmezse.
Boşanmak istemediğine göre bu adam düzelmezse böyle yaşamayı kabul etmekten başka çaren var mı?
Umduğunu bulamamişEşinizi karşınıza alıp ciddi ciddi konuşmayı denediniz mi?
Eşinizin, libidosunu artırıcı besinler tüketmesini sağlayın. Ballı muz gibi vs. Siz de özel bir gece hazırlarsanız bence olur :)Öncelikle merhaba kocamla oran cinsel yaşantım dan hiç hoşnut değilimm. 1.70 boyunca 55 kilo bayanım 23 yaşındayım eşim 35
Hayır çirkin de değilim gercekten çevremden aldığım iltifatlar ozellikle sen nasıl bu güzelliğinle eşini aldın vs.Ama gel gelelim eşim çok çok iyi bir insan ama ilişkiye girerken ben dersem oluyor o ilişki oda sanki bir gorevmis gibi adam bildiğin hevesi yok bsna karşı değil arkadaşlar genel anlamda yok . Çünkü benden önce hiç sevgilisi vs. Olmadı uğramamış hiç manita vs. İlk beni sevmiş benimle evlenmiş seni kandırır falan demeyin çevresindeki herkes öyle der herkes biliyor eşimi seviyorum ediyorum ama bu cinsellik çok kafamı kurcalıyor ya hayal ettiğim evlilik böyle değildi.. anlatabildim mi derdimi bilmiyorum ama hiç haz alamıyorum ten uyumu yok..