• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kinalik icin fikir danismak istiyorum

$IMG-20130924-WA0001-1.jpg

$IMG-20130924-WA0002-1.jpg

Birdaha deniyorum

Ben begendim cnm gayet uygun kına için, illa bindallı giymek zorunda degilizzzz

Ben begendim cnm gayet uygun kına için, illa bindallı giymek zorunda degilizzzz

Ay cok tsk ederim acayip kararsizdim illahi gelinlik tarzi gibi kabarik birsey al dedi bizimkiler bende cok abartiyi sevmedigim icin bunu aldim :17:

Tekrar tsk ederim :16:

Ay cok tsk ederim acayip kararsizdim illahi gelinlik tarzi gibi kabarik birsey al dedi bizimkiler bende cok abartiyi sevmedigim icin bunu aldim :17:

Tekrar tsk ederim :16:

Bu konuda zevkimiz aynıymış, öyle bir nişanlık ya da kınalık giymem için beni kesmeleri lazım :9:

Ben de klasik bindallılardan pek hazzetmiyorum. Biz göçmeniz, oralarda giydikleri yöresel kıyafetlerden giymek istedim ama hiçbir yerde de bulmadım maalesef. Şimdi aklımda sultan kıyafeti tarzı bir şey giymek var, içime sinen bir şey olursa onlardan alacağım yoksa bu tarz bir abiye giyeceğim.

Bu konuda zevkimiz aynıymış, öyle bir nişanlık ya da kınalık giymem için beni kesmeleri lazım :9:

Ben de klasik bindallılardan pek hazzetmiyorum. Biz göçmeniz, oralarda giydikleri yöresel kıyafetlerden giymek istedim ama hiçbir yerde de bulmadım maalesef. Şimdi aklımda sultan kıyafeti tarzı bir şey giymek var, içime sinen bir şey olursa onlardan alacağım yoksa bu tarz bir abiye giyeceğim.

Oh iyi iyi :1: Vallahi icim rahatladi nasil IkIntiliydim bu elbise konusunda allah sizden razi olsun :16:

Hoş, kibar bir elbise..
Kabarık nişanlık, kına gecelik elbiseler çok abartı oluyor bana göre..
Üzerindeki tam kıvamında.. :)

bence gayet hoş kendi istediğin bişi olması önemli başkalarının ne dediğine bakma

Hoş, kibar bir elbise..
Kabarık nişanlık, kına gecelik elbiseler çok abartı oluyor bana göre..
Üzerindeki tam kıvamında.. :)

Ya gelinlik kabarıksa kınalık daha sade olmalı diye düşünüyorum ben

Hepinize ayri ayri tsk ederim acayip icimi sogutmuslardi sayenizde yine sevdim elbisemi :1:

Canım ben de çok beğendim kına kıyafetini gayet sade ve hoş önemli olan zaten senin içine sinmesi senin e içine sindiyse problem tamamdır :34:

Back