• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kınada Muhteşem Yüzyıl esintisi

işte benım de derdım o ya modası gecsın unutulsun ben yapayım degısık gelsın zaten sımdı yapsan aa dızıden esınlenmıs dıcekler :) bızım akrabalara malzeme vermemek lazım heheheh:) gelın hamamı felan kesın dusunuyorum ama
umarım zamanı gelince herşey gönlüne göre olur cnm:34:

bende öyle istiyorum hatta bursa kapalı çarşıda gördüm
aynı hürremin kıyafetleri gibi yeşilini vitrine koymuşlardı

gitti gidiyorda gördüm ben kızlar ama çok kötüydü model:84: henüz geliştirememişler kendilerini 295 liraydı yanlış hatırlamıyosam

evet ya haticenin giydiği o kırmızı kıyafet çok güzeldi altın sarısından nefret eden ben bayıldım bayıldım :64:

valla tatlım abiye damatlık yatak örtüsü falan satılan bi bölümü var o vitrinlerden biriydi
bursayı net bilmediğim için en fazla bukadar tarif edebilirim

kizlar yaa benimde kinam temmuzun 3de olucak ve bende bu tarz bisiler giymeyi cokkkk istiyorum. ama yurt disinda kaldigim icin diktirme sansim yok :((

keske bi mucize olsada bu hatice sultanin gelinlgiini ve tacini alabilsem. yaa kiyafeti gectim umarim takilari, taclari bulabilirim..

Eklentiler

• $kinalik.jpg
    $kinalik.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 125
  • $images (1).jpg
    $images (1).jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 90
ask olsun kizlar yaaa, bisi paylastim bendee bakin yaaaaaaa:19:

Ben de büyük hallerini paylaşayım bari...

muhtesem_yuzyil_dugun_006_29723_6995425.jpg

07f5c04b.jpg

41169b01.jpg

aa96a2d1.jpg

Bu tarz bir kıyafet hazır bulunamaz. Diktirilse de gelinlik fiyatında olur...

bursada bunların kiralamasını yapıyorum satılık isteyenlere de yapılabilir özelden mesaj atabilirisniz internet adresini ve face sini yazarım bakarsınız.

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler
Çünkü benim de içimden aynı düşünceler geçmişti.
Her ne kadar diziyi izlemesem de arada bir rastlıyorum, gerçekten kına gecesinde bu şekilde dolaşmak çok daha hoş olur bence
Diziden fotoğrafları buldukça ekleyelim arkadaşlar elimizde daha fazla model biriksin:)

aynı şey benimde aklımdan geçiyordu. bir tarihçi olarak bayılıyorum bu kıyafetlere, bencede kına da bunlar giyilmeli, resimler burda biirksin ilerde gerek olur :P

ya ben geçen ay hürremin kırmızı kıyafeti var ya onun için sormuştum bir dikim evine diktirmek için fiyatına 900 demişti

Eklentiler

• $muhtesem-yuzyil-elbiseleri-2.jpg
    $muhtesem-yuzyil-elbiseleri-2.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 505
Son düzenleme:
Back