- Konu Sahibi garipbirhayat
-
karısına aşırı müdahale eden erkekler genel olarak dışarıya karşı pisliğin teki oldukları gerekçesiyle bu müdahaleleri gerçekleştirirler zaten
bu yorum çok doğru kesinlikle..Konu sahibi bence konunu kapat. Kocana olan güveninin yıkılması için kına gecesi gibi bir ortamı tercih etmemelisin. Olağan olan zaten kınada pistte oynayan insana bakmaktır izlemektir. Horon tepen erkekleri seyretmek gibi oryantal oynayan insan da seyredilir. Hee kocanın üslubu çok yanlış bana kalırsa. Kendine müdahale ettirtme. Tutarlı bir adam olsa o kınaya hiç gelmezdi..sen de sapık vs ithamları nasıl kaldırabiliyosun konunu kapatsan daha iyi olur yine de sen bilirsin ve mutluluklar..
Konu sahibi bence konunu kapat. Kocana olan güveninin yıkılması için kına gecesi gibi bir ortamı tercih etmemelisin. Olağan olan zaten kınada pistte oynayan insana bakmaktır izlemektir. Horon tepen erkekleri seyretmek gibi oryantal oynayan insan da seyredilir. Hee kocanın üslubu çok yanlış bana kalırsa. Kendine müdahale ettirtme. Tutarlı bir adam olsa o kınaya hiç gelmezdi..sen de sapık vs ithamları nasıl kaldırabiliyosun konunu kapatsan daha iyi olur yine de sen bilirsin ve mutluluklar..
Oynayışına bakmıştır. İnsanın gözü bakışı kilitleniyor bazı güzel oynayanlara
Yanlis alintilamissinizBu konuyla ilgili eşinizin tavrını bilemeyecem ama açtığınız her konu zaten ayrılmak üzerine. Birsey olsa da elle tutulir derdindesiniz. Gercekten sizce normal mi bu tavrınız
Buradaki yuzdelik gercegi asla yansitmaz.O yorumları nasıl okuduğumu nasıl gözlerimden yaş süzüldüğünü görseniz...
Ben kocama çok güvenirdim yaa, benim güvenimi hiç kırmamıştı.. nasıl olur ya nasıl 10 dakika içinde her şey yerle bir olur..
Kaldıramıyorum o yorumları ama gerçekler bunlarsa bunlarla yüzleşmek istiyorum, konuma da %95 bu tarz yorumlar yapılıyor maalesef, halbuki bu konuyu belki yanılıyorumdur, belki düşündüğün gibi değildir diyenler daha fazla olur diye açtım...
Ama gerçekler bunlar ise bunlarla yüzleşmeliyim
Belirttim evet daha sonra. Etiketlemistim sizi hatta kusura bakmayın lütfen diye :)Yanlis alintilamissiniz
Konu sahibi degilim.
Bence gerçekten pireyi deve yaptın sen. Buradaki yorumlara göre kınada oynayan kadına bakmakta taciz sayılıyor. Oysa ya kına gecesi kadın erkek ayrı yapılmalı ya da birlikte yapılıyorsa hep birlikte eğlenmeli. Kocamın tek falsosu diyorsun ya gerçekten kadının oynayışını izlediğini düşünüyorum ben. Televizyon da mı izlemiyorsunuz oradaki kadınlara baktığında ne yapıyorsun? Bence gerçekten abarttın. Tamam gözün kocanın üstünde olsun ama kına mevzusunu kapat ve asıl probleme odaklan. Sana kes sus şeklinde konuşmasına mesela.. kınaya takılırsan kendini boşuna yıpratacaksın sadece. Ben geniş bir insan değilimdir ama oynayan kadın (ya da erkek) izlenir diyorum, net. Kınaya gitmenin amacı o ki zaten oynamak ya da oturup oynayanı izlemek. Bu kadar basit.Umarım gerçekten öyledir. . Böyle ise çok günahını aldım..
Ama öyle çok mutlu olurdum ki ..
Bence gerçekten pireyi deve yaptın sen. Buradaki yorumlara göre kınada oynayan kadına bakmakta taciz sayılıyor. Oysa ya kına gecesi kadın erkek ayrı yapılmalı ya da birlikte yapılıyorsa hep birlikte eğlenmeli. Kocamın tek falsosu diyorsun ya gerçekten kadının oynayışını izlediğini düşünüyorum ben. Televizyon da mı izlemiyorsunuz oradaki kadınlara baktığında ne yapıyorsun? Bence gerçekten abarttın. Tamam gözün kocanın üstünde olsun ama kına mevzusunu kapat ve asıl probleme odaklan. Sana kes sus şeklinde konuşmasına mesela.. kınaya takılırsan kendini boşuna yıpratacaksın sadece. Ben geniş bir insan değilimdir ama oynayan kadın (ya da erkek) izlenir diyorum, net. Kınaya gitmenin amacı o ki zaten oynamak ya da oturup oynayanı izlemek. Bu kadar basit.
Bence gerçekten pireyi deve yaptın sen. Buradaki yorumlara göre kınada oynayan kadına bakmakta taciz sayılıyor. Oysa ya kına gecesi kadın erkek ayrı yapılmalı ya da birlikte yapılıyorsa hep birlikte eğlenmeli. Kocamın tek falsosu diyorsun ya gerçekten kadının oynayışını izlediğini düşünüyorum ben. Televizyon da mı izlemiyorsunuz oradaki kadınlara baktığında ne yapıyorsun? Bence gerçekten abarttın. Tamam gözün kocanın üstünde olsun ama kına mevzusunu kapat ve asıl probleme odaklan. Sana kes sus şeklinde konuşmasına mesela.. kınaya takılırsan kendini boşuna yıpratacaksın sadece. Ben geniş bir insan değilimdir ama oynayan kadın (ya da erkek) izlenir diyorum, net. Kınaya gitmenin amacı o ki zaten oynamak ya da oturup oynayanı izlemek. Bu kadar basit.
Çok enteresan o kınaya hiç gocunmadan nasıl geldi hayretTv de açık Saçık bir kadın olursa direkt değiştirir kanalı , aynı şekilde erkek çıkınca da öyle, sinemada isek üst tarafı çıplak bir erkek çıktıysa hemen elleriyle gözümü kapatır,ya da kadın çıktı ise bana sarılır ve gözlerini omzuma kapatır.. bakmaz ve baktırmaz yani..
Tekrarı olursa haddini bildir. Daha fazla kurup üzülme hadi geçmiş olsun:)Bugün bu konuyu son defa yine konuştum, ve ihanet, sadakatsizlik gibi bir şeye asla tahammül edemeyeceğimi, kesin bir dille belirttim ve sus kes tarzındaki konuşmasına ise, ben senin arkadaşın değilim, benle bu tarz konuşamazsın bir daha dedim ve konu kapandı... söylediğim her şeyi dinledi, yorum yapmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?