Saç Rengi ve Saç Boyama Kına yapmadan önce bir kez daha düşünün..!!!

troll_93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
471
4
48
İstanbul
Hanımlar saçlarınızda beyazlarınız varsa kınayı tavsiye etmiyorum. dün bi gaza geldim kına yaptım içine rastıkta koydum çay demide koydum ceviz yağıda koydum zeytin yağıda koydum. bütün gece saçımda kaldı. o koku beni deli ettiği gibi birde beyazlarım turuncu oldu. şuan sinirden ölmüş durmdayım. keşke yapmasaydım diyorum şuanda çok pişmanım tamam saçlarım kızıllaştı koyu yerleri ama o kokudan nefret ettim. koku hassasiyetim çok yoktur bemiksli kürler bile yaptım bu kadar etkilemedi. bu topiği sizi uyarmak için açmak istedim hemde içimi dökmek istedim. önceleri sadece beyaz kısımları annemin boyasıyla kapatıyodum ne güzel idare ediyodu. öyle devam etmek yerine gittim kına yaktım sinir bozukluğundan başka bi işe yaramadı.
Saç tipim dalgalı , kuru. doğal rengide koyu kahve(idi...:( )
şuan çok üzgünüm.

Biliyorum artık kınanın üstüne boya yapamam uzayıp gitmesini beklicem. ama en azından koku için tavsiyesi olan varsa lütfen.
:14::14:

acı bir tecrübe yaşamışsınız. evet dediğiniz gibi beyazları turuncu yapar kına. bazı yaşlılarımız saçına kına yakar ve beyazlarıçok olduğundan tupturuncu olur saçları belki dikkatinizi çekmiştir. saç rengi ne kadar açıksa ortaya çıkan renk o kadar turuncu oluyor. ne kadar koyuysa o kadar koyu kızıl hatta patlıcan moru benzeri bir renk oluyor. siz kına karşımının içine ek malzemeler de koymuşsunuz rengi koyultmak için ama demek ki beyaz gibi çok açık bölgelerde pek işe yaramamış.

koku konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü kına hazırlama konusunda çok tecrübeli değilim. bu forumda yukarda bir konu var ona bakın isterseniz, orda yararlı bilgiler var, tecrübeli arkadaşlar var:
"Kına,Papatya ve Saçların Rengini Değiştiren Diğer DOĞAL YÖNTEMLER,Tecrübelerimiz"

Son düzenleme:
acı bir tecrübe yaşamışsınız. evet dediğiniz gibi beyazları turuncu yapar kına. bazı yaşlılarımız saçına kına yakar ve beyazlarıçok olduğundan tupturuncu olur saçları belki dikkatinizi çekmiştir. saç rengi ne kadar açıksa ortaya çıkan renk o kadar turuncu oluyor. ne kadar koyuysa o kadar koyu kızıl hatta patlıcan moru benzeri bir renk oluyor. siz kına karşımının içine ek malzemeler de koymuşsunuz rengi koyultmak için ama demek ki beyaz gibi çok açık bölgelerde pek işe yaramamış.

koku konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü kına hazırlama konusunda çok tecrübeli değilim. bu forumda yukarda bir konu var ona bakın isterseniz, orda yararlı bilgiler var, tecrübeli arkadaşlar var:
"Kına,Papatya ve Saçların Rengini Değiştiren Diğer DOĞAL YÖNTEMLER,Tecrübelerimiz"
maalesef öyle oldu :( lavanta denedim az önce, bakarım teşekkür ederim :)

Back