- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla fistik gibi hatunsun, cok hos bi gelin olmusun, herseyin dört dörtlük
ALLAH huzur ve mutluluk versin
ama neden hic gülmedin resimlerde?
kızlar düğünüm oldu ve bitti..cok şükür hersey istediğim gibi oldu.. bu resmim dış mekan cekimimizden sitelerine koymuslar oradan indirdim..diğer ekleyeceğim fotolar amator cekim..yinede sizlerle paylasmak istedim..umarım begenirsiniz..
![]()
kızlar düğünüm oldu ve bitti..cok şükür hersey istediğim gibi oldu.. bu resmim dış mekan cekimimizden sitelerine koymuslar oradan indirdim..diğer ekleyeceğim fotolar amator cekim..yinede sizlerle paylasmak istedim..umarım begenirsiniz..
![]()
cok tesekkur ederimvalla fistik gibi hatunsun, cok hos bi gelin olmusun, herseyin dört dörtlük
ALLAH huzur ve mutluluk versin
ama neden hic gülmedin resimlerde?
kına kıyafetinin rengi harika..normalde slaık saçı pek sevmem gelinlikte ama süper bi model yapmışlar çokta yakışmış yüzüne..yalnız ayağa yakılan kına biraz çok geldi bana balayına tatil bölgesine falan gidilcekse plajda pek hoş durmaz
çok hoş çıkmışsın gerçekten hoşta bir bayansın allah mesut etsin benimde 2 temmuzda kına 5 temmuzda dügünüm var...
41 kere maşallah öncelikle
Allah mutluluğunuzu daim etsin bir ömür işalah.