• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kına ve düğün fotograflarım..

:nazar::nazar::nazar:Canım maşallahh harikasınızzz, Allah bir ömürr mutlu etsin inş.. :16:

kına kıyafetinin rengi harika..normalde slaık saçı pek sevmem gelinlikte ama süper bi model yapmışlar çokta yakışmış yüzüne..yalnız ayağa yakılan kına biraz çok geldi bana balayına tatil bölgesine falan gidilcekse plajda pek hoş durmaz

kızlar düğünüm oldu ve bitti..:69::69:cok şükür hersey istediğim gibi oldu.. bu resmim dış mekan cekimimizden sitelerine koymuslar oradan indirdim..diğer ekleyeceğim fotolar amator cekim..yinede sizlerle paylasmak istedim..umarım begenirsiniz..:69::69:

Bu resim harika, mutluluklar dilerim canim :)
Rabbim sizi nazarlardan korusun insAllah...

kızlar düğünüm oldu ve bitti..:69::69:cok şükür hersey istediğim gibi oldu.. bu resmim dış mekan cekimimizden sitelerine koymuslar oradan indirdim..diğer ekleyeceğim fotolar amator cekim..yinede sizlerle paylasmak istedim..umarım begenirsiniz..:69::69:

Bu resim harika, mutluluklar dilerim canim :)
Rabbim sizi nazarlardan korusun insAllah...

kına kıyafetinin rengi harika..normalde slaık saçı pek sevmem gelinlikte ama süper bi model yapmışlar çokta yakışmış yüzüne..yalnız ayağa yakılan kına biraz çok geldi bana balayına tatil bölgesine falan gidilcekse plajda pek hoş durmaz

tesekkur ederim..sonra pişman olmamak için yaktırdım kınayı..bir kerelik birsey anlamı cok büyük..zaten marmariste yasıyoruz denize gire cıka ayagımdan cıkar gider diye düşündüm..gelin oldugum belli olsun..:1::1:

evimize isteyerek pc almadık..annemlere geldiğim zaman girebiliyorum..evimin resimlerini de cekip paylasıcam sizlerle..haberiniz olsun..:69::69::69::69::69:

aman yarrabim.. nekadar güzel bi gelin ... masallah masallah:nazar::nazar:
allah mutlulugunuzu daim etsin.. cok güzel bir cift..
resimlerede bayildim.. cok masum bi yüzünüz var...
:nazar:

çok güzel bir gelin olmuşsun bir ömür boyu mutluluklar diliyorum..
bu arada düğünümde saçlarımı nasıl yaptıracağıma şimdi karar verdim:)
saçların cidden çok güsel olmuş ya:nazar:

Back