Sehlinam Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 991 647 103 15 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Sehlinam #1 Kınamda "yüksek yüksel teprler" şarkısı çalsın istemiyorum. Onun yerine ne ola bilir?
papatyakokankadin Hissedilen şeylere cümle kurulamıyor bazen :) Kayıtlı Üye 6 Aralık 2017 6.354 6.517 198 29 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Sehlinam #2 Sehlinam .!.: Kınamda "yüksek yüksel teprler" şarkısı çalsın istemiyorum. Onun yerine ne ola bilir? Genişletmek için tıkla... merhaba ben kına çıkısında oy gelin kına tüküsünü kullanmıştım , kına yakılırkende ağıt tarzında bir türkü vardı o çalındı herkes çok beğenmişti
Sehlinam .!.: Kınamda "yüksek yüksel teprler" şarkısı çalsın istemiyorum. Onun yerine ne ola bilir? Genişletmek için tıkla... merhaba ben kına çıkısında oy gelin kına tüküsünü kullanmıştım , kına yakılırkende ağıt tarzında bir türkü vardı o çalındı herkes çok beğenmişti
arzusengul Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 17 Eylül 2018 96 40 38 33 10 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Sehlinam #3 hayatta geleneksel hiçbir bağı olmayan biriyimdir. Genel yapı itibari ile çok duygusalda bir yapım yok Nasıl bir mantıksa o yüksek yüksek tepeler şarkısını televizyonda duysam gözlerim doluyo.
hayatta geleneksel hiçbir bağı olmayan biriyimdir. Genel yapı itibari ile çok duygusalda bir yapım yok Nasıl bir mantıksa o yüksek yüksek tepeler şarkısını televizyonda duysam gözlerim doluyo.