Saç Rengi ve Saç Boyama Kına saç şeklimi bozar mı?

glorian

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
7
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar :)

Yeni üye oldum, ve çok memnunum, burası oldukça güzel ve sıcak bir forum! İnşallah ilerleyen zamanlarda daha da etkin olacağım:)
İzninizle merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.
Saçlarıma bugün kına yakacağım ancak korkuyorum.
Saçlarım kıvırcık ve bundan önce bazı yerlerini sarıya boyamıştım, açık bakır olmuştu. Boyadığım kısımlar yıprandı. Kına yaptığım zaman buklelerimde bir bozulma meydana gelir mi? Kına saç şeklimi bozar mı?

İyi günler diliyorum:)

Hayatım ablamın saçlarıda dalgalı kesinlikle bi bozulma yapmıyo eger kabarıklık varsa onu alıyo sadece ayrıca bence ck faydalı sacları güclendirip besliyo denemelisin

Hayatım ablamın saçlarıda dalgalı kesinlikle bi bozulma yapmıyo eger kabarıklık varsa onu alıyo sadece ayrıca bence ck faydalı sacları güclendirip besliyo denemelisin

Çok teşekkürler canım. Saçlarımın kırıklarınıda düzeltir mi? Bir de, ben kızıl istiyorum içine bir bütün limon sıktım. Yeterli olur mu acaba?

Çok teşekkürler canım. Saçlarımın kırıklarınıda düzeltir mi? Bir de, ben kızıl istiyorum içine bir bütün limon sıktım. Yeterli olur mu acaba?

evet kesnlikle kırıklarda azalıyo çok iyi geliyo saçlara. Renginin kızık olması saç rengine baglı sarıya yakınsa turuncu oluyo ama üst üste yaparsan 2 kere falan rengi koyulaşıyo ve güzel oluyo yolda beni durdurup boya mı diye soruyolardı

merhaba,

ben yaklaşık 7 aydır. sadece ve sadece kına kullanıyorum. benim yaşımın 30 larda olmasına ragmen çok beyazlarım vardı. vede sürekli boyamaktan saçlarım tiftik tiftik oldu. bende bir karar verdim. sadece kına yakmaya..

evet biraz zahmetli ama en azından saçlarım daha sağlıklı, 15-20 günde bir yapman gerekiyor. ben içine;
* yumurta
* zeytinyağı

ekliyorum. streç folya ile sarıp yatıyorum. sabahada yıkıyorum.

ama emin ol saçların kendine gelir.

ben saçlarıma hiç kimyasal boya srmedim. iki kez kına yaktım, renginden çok memnun kaldım ama saçı sertleştırdiğini düşünüyorum.

Kınanın işe yaramasına çok sevindim, İnşallah saç yapınız hep sağlıklı kalır. Bende hazırladım yaklaşık 3.5 saat bekledim şimdi yapacağım İnşallah. Teşekkür ederim :)

annemin saçları çok dökülüyordu kına yaktı dökülmesi geçti ayrıca saçını besledi..
bende yakmayı düşünüyorum ama daha sonra boya tutmaz diye vazgeçiyorum

annemin saçları çok dökülüyordu kına yaktı dökülmesi geçti ayrıca saçını besledi..
bende yakmayı düşünüyorum ama daha sonra boya tutmaz diye vazgeçiyorum

Ben saçlarımın bazı kısımlarına sarı boya kullanmıştım ve açık bakır oldu. Ancak bariz bir şekilde yıprandı. Sanırım çabuk yıpranıyor. Kınanın o doğal kızılından istediğim için ve beslemesi için kına yaptım şimdi. Kına uzadıkça gidiyormuş, benim için daha iyi diye düşünüyorum. Çünkü boyaya baya merakım var ve yaparsam daha da yıpranacak, en azından beni dizginler nasıl olsa yapamayacağım şeklinde. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…