Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım bende kumralım bu papatya suyunu denemeyi düşünüyorum tam olarak sen nasıl hazırladın nasıl uyguladın tarif edebilir misin acaba?Papatya suyu gercekten sacları acıyor:) benım saclarım kumral daha once papatya suyunu denedım ve gercekten rengi acıldı özellıkle yazın papatya suyunu sürüp güneste bekletirseniz farkı görürsünüz kızlar :)
ben geçen yıldan beri sun in kullanıyorum çokta memnunum saçlarım koyu kahveydi rengi baya açıldı güzel doğal bi renk oldu ilk başta korktuğum için sadece bi tutam saça uyguladım çok koyu renk saçları açmıyomuş diye duymuştum ama baktım ki rengi açılıyor sonra hepsine uyguladım yaptıgımda kıştı fön makinesiyle kuruttum ama yazın uyguladıktan sonra güneşte kurutuyorum tatilde özellikle harika oluyor baya açılıyor rengi hiç bi zararınıda görmedim kimyasal yok deniliyor içinde. geçen yıl gitti gidiyordan alıyordum bu yıl avm de satıldıgını ögrendim ordan alıyorum ben çok memnunum uygulamak isteyen arkadaşlar merak ettiğiniz bişey olursa sorabilirsiniz
Arkadaslar peki kinadan kurtulmanın yolu var mı ( bilen varsa lütfen yardım. .
Kızlar ben saçıma kına yapmak istiyorum koyu kestane siyah gibi doğal saçım...Ama rengi değişsin istemiyorum sadece parlatsın siyahlığı daha belirgin olsun istiyorum kınanın koyu olması için ne yapmak lazım ben çay koymayı düşünüyorum bi de bekletmek gerekiyormuş galiba
Benim saçım sarıydı kızıl oldum sonra kahverengiye boyattım sizce benim saçlarım doğal yolla açılır mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi