cnm öncelikle şöle söliim,mekan bulduysan şanslısın. bende bi otelin diskosunu kapatmak için uğraşıyorum.kendileri kokteyl tarzında bi menü vermek istiyorlar vede kişi başı 40 tl fiyat verdiler.ben bunun dörtte birine hallederim ikramı,bu fiyat çok fazla
şimdi ben kendi yapmak istediğimi anlatıcağım,sen kendin değiştirebilirsin.
kınada kuruyemişi ve kınayı erkek tarafı getirir. tabiki bunu sen kendin önceden beğenip alabilirisin. kınalar keselerde oluyor. o keseleri istersen bi kutunun,sepetin içine koyupta verebilirsin.yada keseleri çiçek ve kurdele ile süsleyebilirisin.kuruyemişler de keselere konuluyor.
ikram olarak ta ben kurupasta, pasta ve içeçek vermeyi düşünüyorum.bunları da kendim gidip beğenip almak istiyorum. yani sadece mekana kira parası veriyim,gerisine karışmasınlar:76:
ondan sonra gelenlere hediye olarakta çok fazla seçenek var; mum,bileklik,taç,lavanta kesesi,oje,ruj,ayna(ben ayna vermeyi düşünüyorum) daha da farklı şeyler verebilirsin
ben malum sebeplerden erkek sinek bile istemiyorum,bi şirketle anlaşıp bayan garson isteyeceğim.aynı şekilde bayan dj düşünüyorum
tabi bunların hiçbirini daha ayarlamadım,önce mekan bulmam şart:44:
sen nereyi tuttun? yada önereceğin yerler var mı?