Kına Gecesi Kına Organizasyonu Neleri İçermelidir?

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
363
İstanbul
Merhaba kızlar,

Benim bir şanssızlığım ailemin ilk evlenen çocuğu olmam, ayrıca gelenek göreneklerden de anne-babamın nerdeyse hiç haberdar olmaması. Üstüne üstlük öyle amca teyze kızlarım da yok evlilik yaşında... Bizi yönlendiren büyüklerimiz de yok. Anlayacağınız tüm düğün hazırlıklarında olduğu gibi kınamda da zorlanıyorum. İstanbul'da bir gece klübünde kına organize edeceğim. Lütfen bana bir kına gecesindeki ikram tarzını, konuklara verilecek hediye mi kutu mu onları vs. vs açıklar mısınız? Bir de, organizasyondaki olmazsa olmaz etkinlikler nelerdir? Organizasyon firması tutacak bütçemiz olmadığından iş başa düşüyor da...

cnm öncelikle şöle söliim,mekan bulduysan şanslısın. bende bi otelin diskosunu kapatmak için uğraşıyorum.kendileri kokteyl tarzında bi menü vermek istiyorlar vede kişi başı 40 tl fiyat verdiler.ben bunun dörtte birine hallederim ikramı,bu fiyat çok fazla

şimdi ben kendi yapmak istediğimi anlatıcağım,sen kendin değiştirebilirsin.
kınada kuruyemişi ve kınayı erkek tarafı getirir. tabiki bunu sen kendin önceden beğenip alabilirisin. kınalar keselerde oluyor. o keseleri istersen bi kutunun,sepetin içine koyupta verebilirsin.yada keseleri çiçek ve kurdele ile süsleyebilirisin.kuruyemişler de keselere konuluyor.
$metal sepettt.jpg $kutu kırmızı.jpg

ikram olarak ta ben kurupasta, pasta ve içeçek vermeyi düşünüyorum.bunları da kendim gidip beğenip almak istiyorum. yani sadece mekana kira parası veriyim,gerisine karışmasınlar:76:
ondan sonra gelenlere hediye olarakta çok fazla seçenek var; mum,bileklik,taç,lavanta kesesi,oje,ruj,ayna(ben ayna vermeyi düşünüyorum) daha da farklı şeyler verebilirsin
ben malum sebeplerden erkek sinek bile istemiyorum,bi şirketle anlaşıp bayan garson isteyeceğim.aynı şekilde bayan dj düşünüyorum
tabi bunların hiçbirini daha ayarlamadım,önce mekan bulmam şart:44:

sen nereyi tuttun? yada önereceğin yerler var mı?

Benim babam turizmci olduğu için sık sık turist gönderdiği sultanas diye bir gece kulübü taksimde, hatta çok komik bir salonu ezelde ramiz dayının gazinosu olan mekan. 3 bayan elemanı varmış, onları isteyeceğim.

hediyelerde havlu vs. gördüm. sanırım illa ki şu olsun diye bir hediye yok...

Benim babam turizmci olduğu için sık sık turist gönderdiği sultanas diye bir gece kulübü taksimde, hatta çok komik bir salonu ezelde ramiz dayının gazinosu olan mekan. 3 bayan elemanı varmış, onları isteyeceğim.

hediyelerde havlu vs. gördüm. sanırım illa ki şu olsun diye bir hediye yok...

tabi cnm sonuçta hediye gönlünden ne koparsa verebilirsin:1:
buarada salonunda eminim çok güzeldir.
babanın bildiği yer var mı acaba? beylikdüzü,büyükçekmece taraflarında mekan arıyorum bende :44:

Son düzenleme:
Back