- 8 Aralık 2015
- 2
- 2
- 1
- 59
- Konu Sahibi burcu_3469
-
Resmen reklam yapmak için üyelik alınmış.. Böyle olduğu zaman inadım tutar benim seçecek olsam bile vaz geçerim
Kokoş için bende uyarı almıştım. 1 güne çok organizasyon aldıklarını ve en fazla kimden para alırlarsa ona en iyi ekibi diğerlerine ise başka ekipleri gönderdiklerini duymuştum ama bu tutarsızlıklarına şaşırdım. Acık acık söylemeleri gerekli.Bir de bu firma hakkında çok şikayet duyuyorum forumda bir bayan yazmıs alıntı yapıyorum ama kokoş kına organizasyonu hakkında kendi yerlerine başka bir firma göndermişler.
Lütfen DİKKAT
12 Ağustos'a ln kınam için KOKOŞ organizasyon ile anlaştım ama kınama AFRODİT organizasyon geldi.Anlaştığımızın aksine eksik kalitesiz malzeme ve acemi bi ekiple B kalite bi organizasyon çıkardılar. Kısacası paramla rezil oldum. Bunlar farklı isim altında birlikte çalışan iki farklı organizatörler. Ama işin aslı sizin bilginiz olmadan sizi farklı bi organizasyonla muhattap ediyorlar.
Ayrıca Afrodit org un instagram hesabındaki resimleri kokoş Organizasyona yolladım ve resimlerinin çalındığını idda ettiler afrodit diye bi org tanmadıklarını söylediler. Afroditle görüştüm, kokoş bizim arkadaşımız o gece onların adına biz geldik diye kabul ettiler durumu. Yaptığım araştırmalar ve telefon görüşmeleri sonucunda birbirinden tutarsız sonuçlar elde ettim.
Bana ne güven verdiler ne de memnun ettiler. Kimsenin en özel gecesinde mağdur olmasını istemem..
Ben İklim kına oganizasyonla anlaştım, kınalarını yaptıkları kişilerin yorumları falan hep olumluydu baktım, gittim anlaştım kınam 13 temmuz nasipse kınadan sonra da yazarım memnun kalıp kalmadığımızı , kaftanları da çok güzel ayrıca, hayırlısı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?