- 8 Ekim 2015
- 13
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi burcu_3469
-
Bende kaftanlarını çok beğendim ama organizasyon olarak da merak ediyorum , baktığım kadarıyla iyi görünüyor ama bilemedim.bir arkadaşım tutmustu iklim kına, memnun kalmıştık ama ben kaftanını çok beğenmiştim lacivet bi modeldi. gene iyice aratırmak lazım ama.
canım git görüş gez bence bu firmaların arasından daha sonra seçim yap acele etme. benim beğendiğim kaftanı da buldum :)
evet onu da gördüm ayrıca teşekkür ederim paylaştığın içinKızlar benim yeni kinam oldu Destina Kina ile anlasmistim beni o kadar uzdulerki aman dikkat istediğim şeyler gelmedi. Oynamayı bile beceremeyen kızlarla geldiler getirdikleri kaftani yerlerinde denedigimde düğmesi kopmuştu aa yaparız dediler o zaman aynı öyle gelmiş kaftan. Benim süslediğim teflerle çıktı getirdikleri kızlar düşünün yani dikkat edin sizlerde o kadar para verdim haram zikkim olsun
Ben show time ile görüşmüştüm 200 300 tl daha fazlaydi fiyatları ama çok profesyonel bir firmaya benziyordu kizlari dans dersi alıyormuş her şeyi tek tek sözleşmeye yazıyorlardi açıkçası pişman oldum onlarla anlasmadığıma üzülmemek için mutlaka profesyonel bir firma ile anlasmak gerekiyor kokos kina var birde kaftanlari çok guzel benim kinamda tarihleri musait değildi onlarındaErol Yıldırım ve Kınacımı öneriyor çoğu kişi
Bende ayna diye düşünüyordum.ama genelde üstünde etiket oluyor.yelpaze ve lavanta keseli vericem.benim kişi sayim az avantajim var o yüzdenBenim İstanbul da olacak, birde kınada ayna dağıtmak istiyorum Eminönü şark hana gittim baktım şöyle biraz orta derece ayna buldum 2.25 tanesi 150 kişilik alayım diyorum bide organizasyon yerin parası falan baya tutuyor valla bu işler zormuş
Benim kişi sayısının fazla olma nedeni düğünün başka şehirde olması o yüzden çoğu kişi kınaya gelir ve doğal olarakta sayı fazla olur diye tahmin ediyorum, benim baktığım aynalar da etiket falan yok çok güzellerdi üzeri tuğralı parlakBende ayna diye düşünüyordum.ama genelde üstünde etiket oluyor.yelpaze ve lavanta keseli vericem.benim kişi sayim az avantajim var o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?