• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kına müziği

atalay-uxgxur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
129
0
96
50
İstanbul
arkadaşlar gelin alıyoruz...:teytey: gelinizmiz çalıştığı için ben burdan hazırlıklara bakıyorum... kına yakılırken ne çalınır sizce...yüksek yüksek tepeler malum ... onu artık biliyoruz... başka ne olabilir?????????????????

ben daha cok agıt dusunuyorum zoyle eskıden nenelerın soyledıklerı turden ama bı turlu bulamıyorum ya cunku benı kınayı getir aney aglatmaz aksıne gulerım ortunun altından sempatiksalakcinni

ben gülbeyaz dızısını bılıyorsunuz dimi orda kına müziği var onu tavsiye ederim onu calıcam kınamda kı muhtemelen herkeside ağlatır o sarkı...sarkının sözlerinin bırazı şöyle... kinami yoğurdular hamur ettİler anam gözlerİmİn yaşini yağmur ettİler anam ağlama canim anam ben gelİn oldum gelİn şu üç günün İçİnde ben elİn oldum elİn ben senden ayrilmazdim eller ayirdi anam senİn bu yokluĞuna nasil dayansam anam senİn bu yokluğuna nasil dayansam anam! diye devam ediyo kızlar

ay kızlar ya bence ağlatmayan müzik olsun..biliorum ağlatması gerek ama..mesela ben çok ağlak biriyim ağlamaya başaladım mı duramıom..:((

illaki ağlatacaz kılasik olmasada olur dersen zeki mürenden üşüdüm üstümü örtsene anne-yada sertap erenerden annem alternetifin artsın dedim

Back