Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
demin bi konuda okudum haznedarda yeni bi yer acılmıs salon violet diye oraya bak bence netten adresi var. bi de benim bildigim bi yer var yine haznedarda fiesta garden cafe bi arkadasın kınası olmustu ve guzeldı ben de orayı dusunuyorum fiyat konusunda pek bilgim yok ama okudugum kadarıyla violet 800 civarıymıs fiesta 600. yani sanırım ben gidip sormayı dusunuyorum.biraz pazarlıkla belki uygun bi fiyata anlasılabilir. kolay gelsin :):)
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim yarın kesin arayacam umarım olur , fiyatıda fena degilmiş mekanda güzelse sorun yok . dün bayrampaşada adacafe diye bi yer var gerçekten çok gzl canlı müzik,çerez,meyve ieçecek,organizasyon onlardan 300 kişilk 3 bin istedi
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim yarın kesin arayacam umarım olur , fiyatıda fena degilmiş mekanda güzelse sorun yok . dün bayrampaşada adacafe diye bi yer var gerçekten çok gzl canlı müzik,çerez,meyve ieçecek,organizasyon onlardan 300 kişilk 3 bin istedi
bakırköy incirli caddesindeki hacı sayidi tuttum ben.100 kişilik mekan..kişi başı 10 liradan.menüde tatlı-tuzlu kurupasta,meşrubat,mini pizza vs. çay vardı.ancak ben ocak ayında tuttum.şimdi belki biraz değişmiştir fiyatı.hemen git bak derim.
bakırköy incirli caddesindeki hacı sayidi tuttum ben.100 kişilik mekan..kişi başı 10 liradan.menüde tatlı-tuzlu kurupasta,meşrubat,mini pizza vs. çay vardı.ancak ben ocak ayında tuttum.şimdi belki biraz değişmiştir fiyatı.hemen git bak derim.
kızlar teşekkr ederim verdiğinz bilgiler için, hacısayıte bende sordm 16 dan baslıyor dediler fiyatlar çok uçuk valla düğün beleşe geliyo kınanın yannda bu ne yaa bide ist gibi bi yerde alternatıf bir sürü yandık valla ..