• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kına malzemeleri için yardım

esesma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
162
13
48
kızlar 3 gün sonra kınam var ama daha kına malzemelerim alınmadı bindallı hariç benim nişanlım başka şehirde olduğu için aldıklarımızı göremiyoruz kına malzemelerini benim mi almam gerek istediğim gibi yoksa nişanlımın mı getirmesi gerek bi türlü karar veremedik siz nasıl yaptınız siz kendiniz mi aldınız kına sepetinizi vs.

Karşılıklı konuşmaya göre değişir. Mesela bizde şöyle oldu kına sepeti kayınvalidemlerde varmış onu getirecekler. Kına ve çerezleri aldılar. Bizde malzeme alcaktık kına tepsisi vs. için gittiğimizde anneme ben çerez kesesini almayı unutmuşum siz gitmişken alsanıza dedi. Arayıp haberleşin az zaman kalmış eksik bişeyin olmasın canım.

anladım canım bugün kına malzemelerini nişanlım aldı çerez vermicez biz nişanlıma alma dedim babam etli pide ve ayran dağıtıcakmış gelen misafirlere yani bi nevi yemekli olucak gelen yicek sonra eğlence:)

Pide olayı iyiymiş canım ya bende kaynanamlara sölicem kurabiye tarzı bişeler getirsinler insanlar kaç saat oturcaklar hiçbişe yemeden de durulmaz yani

dimi yaa önce pideyi yerler sonrada cıstak cıstak yak yedikleri:)))))

ama iiymiş pide olayı cidden,kınan nerdeydi:))))))))))))))))

Pide olayı iyiymiş canım ya bende kaynanamlara sölicem kurabiye tarzı bişeler getirsinler insanlar kaç saat oturcaklar hiçbişe yemeden de durulmaz yani

kurabiyede güzel fikirmiş canım aynen öyle çerezle olucak bişey değil hem misafirler tok olursa daha fazla kalırlar daha fazla eğleniriz:)

dimi yaa önce pideyi yerler sonrada cıstak cıstak yak yedikleri:)))))

ama iiymiş pide olayı cidden,kınan nerdeydi:))))))))))))))))

aynen öylee yicez yicez enerjimizi atıcaz:32::32::32::32::32::32::52: kınam antalyada olucak canım evin bahçesinde çalgıcı ışıklar falan süper oldu

Back