• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına KESEsi,,

ve yeni tarz kına hatıralıkları.
hepimizin bildiği gibi kına keselerindeki kınalar kullanılmaz ve bir köşede bekler dururlar. kına keseleri yerine yeni moda mıknatıslı kına hatıralıkları. *MIKNATISLI* içlerinde lavanta var ve bir ömür boyu saklanabilecek hatıralıklar. bu üründen siteden *tmyy* adlı arkadaşımız içinde nişan şekeri hazırlamıştık. artık kına geceleri içnde çok moda. bu başka bir müşterimiz için hazırlanılan altın sarısı model. ama kırmızı kına gecesi için ideal. üzerilerine kına tarihlerinizide yazdırabilirsiniz. pahalıdır düye düşünmeyin kına keseleri ile aralarında çok fark yok

:D peki ne kadar? bu kelebekli kına keseleri

isim etiketli hali ile tanesi 0,50 kuruş. normal kına keselerinden çok fazla değil üstelik dediğim gibi mıknatıslı- ömürlük sonuçta

Benim bir arkadaşım kınasında lavanta vermişti.
Küçük minicik kapaklı porselen kutucukların içinde lavanta vardı.

Kınayı pek kullanan olmuyor nasıl olsa, onun yerine hoş kokulu lavanta vermek de çok güzel bence. Ben de kınam olursa öyle bir şey yapmayı dşünüyorum. Belki ben kese ile veririm ama içinde kesinlike kına değil lavanta olacak ve hoş bir anı olacak arkadaşlarıma. Hatta magnetli olan şeyleri çok seviyorum ben, eğer imkan bulursam arkasına magnet yapıştırmak istiyorum, isteneler buzdolaplarına fln asabilirler. hatta davetiye ve nikah şekeri için de magnetli birşeyler düşünüyorum çok hoşuma gidiyor opuyorumnanaktan

Back