Kına Gecesi Kına KESEsi,,

PULPY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
2.977
7
158
kına keselerimi evde hazırlamak istiyorum,
nasıl yapabilirim? fikri olan, yardımcı olabilecek biri?

mm cnm suslu pullu postelr olru tulden baska kutular oluyor kucuk kucuk oylemısatınalsan?

kına keselerimi evde hazırlamak istiyorum,
nasıl yapabilirim? fikri olan, yardımcı olabilecek biri?

canım tülden keseler var yuvarlak şekilde çevresinde kurdele var içine paketle koyabilirsin ağzını bağlayınca kese oluyo binevi lavanta keseleri gibi.ben öyle yapmayı düşünüyorum.

onların pakette hazır satılanları var mahmutpaşada..
renk renk keselerde.. kuzenime öle almışlar çok hoş oluyo

biz kuzenim için hazırlamıştık :) kınayı nikah şekeri yapan yerde yaptırmışlardı, biz kuruyemişleri paketledik.. önce şu ağzı cırtlı poşetlere koyduk bayatlamasın diye, sonrada sonrada burda kırtasiye gibi bir yerden kutular aldık, hemen hemen her renk kutu vardı, üzerinede hediye paketlerine yapıştırılan renkli kağıtlardan yapıştırdık, birde simli kalemle kuzenim ve yengemin isimlerini yazıp kınamıza hoşgeldiniz diyip tarih attık :) kına içinde böyle birşey olabilir bence, özellikle tarih atılması çok orjinal bi fikir gibi gelmişti bana :)

ayrıca geçenlerde metro grosmarketi gezerken ağzı büzülebilen tül keseler görmüştüm onlarda çok güzellerdi öyle birşeyde olabilir..

ben kına gecesi dağıtmak için değişik bişey arıyorum ya da klasik şeyleri biraz farklılaştırabilir miyim diye düşünüyorum.. kınada dağıtacağım şeylerin içine ya da üstüne kına manilerinden koymak geldi bugün aklıma nasıl fikir?
sizin de aklınızda bişeyler varsa söyler misiniz?

merhaba arkadaşlar bende bu işle ilgilenen bir profesyonel olarak size kına keselerindeki son modelleri göndereyim.

klasik kına keseleri. renk renk organze keselerle hazırlanmış kına keseleri

Son düzenleme:
klasiklerden farklı değişik kına kesesi
içinde hem kına hem lavanta var. özellikle nikah şekeri yaptırmayan arkadaşlar için ideal.
kınanızdan hatıra kalacak lavanta kesesi ayrıca

Son düzenleme:
ve yeni tarz kına hatıralıkları.
hepimizin bildiği gibi kına keselerindeki kınalar kullanılmaz ve bir köşede bekler dururlar. kına keseleri yerine yeni moda mıknatıslı kına hatıralıkları. *MIKNATISLI* içlerinde lavanta var ve bir ömür boyu saklanabilecek hatıralıklar. bu üründen siteden *tmyy* adlı arkadaşımız içinde nişan şekeri hazırlamıştık. artık kına geceleri içnde çok moda. bu başka bir müşterimiz için hazırlanılan altın sarısı model. ama kırmızı kına gecesi için ideal. üzerilerine kına tarihlerinizide yazdırabilirsiniz. pahalıdır düye düşünmeyin kına keseleri ile aralarında çok fark yok

Son düzenleme:
canım sen antepte yasıosun o pasajda satılıo her türlü kese kutu ben kırmızı büzgülü keselerden almıstım minik poşetlere kınayı koyup keselere koydum kurdelsi üzerinde zaten büzüosun
z

bu kırmızı kelebeklerden aldım ben de tülleri zaten satılıyo hazır mıknatıs,silikon tabancası,lavanta ve kurdele de aldım annemle birlikte hazırladık çok güzel oldu resmini koyabilirsem size göstermek isterim

bu da benim hazırlamış olduğum kına kesesi malzemeleri ne kadara aldığımı yazabilirim merak eden olursa

Eklentiler

• $DSCN1110.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 101
ya kızlar bu kese dediğiniz olay nedir. kesenin içinde kuruyemiş olmaz herhalde. bahsettiğiniz bu kese nedir? valla bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…