• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kına İçin Hangi Elbiseyi Seçmeliyim ????? (Resimli)

Bende agustos gelinlerindenim kınalığımı almış bulunmaktayım , inşallah en kısa zamanda giyip çekcem resmini üşeniyorum , şimdisenin modellere gelince canım benm gelinliğim kabarık o yüzden balık model sectim ben kınalığımı ama gelinlik modelin bu şekilde degilse böyle birşey tercih etsen daha iyi olur diye düşünüyorum

aaa çek bakalım merak ettim şimdi kız:9: buarada bizim düğünler aynı gün :21::10: canım ben büyük nişan yaptım ozaman elbisemi düz bi model seçmiştim oyüzden kınada böyle bişey istiyorum gelinlikte prenses olmasın diye düşünüyorum ama gidip denemedim üzerimde duruşuna göre a modellerden bitane seçerim diye düşünüyorum tatlım..:16:

Nisan'da canım ya evde yapma imkanımız yok o yüzden havalar ısınsın diye bekliyoruz :43:

olsun tatlım daha iyi bence valla canım başta bende nişanlımda hiç istemedik büyük nişan yapmayı ama aileler evde olmaz çok kalabalık olucak sıkışıklık olucak falan diyince değiştirdik ama iyiki değiştirmişiz çokta güzel oldu :16::16:

cnm benim zadece bunlar arasından mı seçeceksin? bence çok daha güzellerini bulabilirsin ve o zamana kadar belkide fikirlerin çok değişebilir ama bunlar arasından illa da birini seçmek gerekiyorsa en sonuncusu daha hoş. fakat ben pek beğenmedim yinede bunları kırılma olur mu? eminim daha güzelini bulup giyersin. öpüyorum

aaa çek bakalım merak ettim şimdi kız:9: buarada bizim düğünler aynı gün :21::10: canım ben büyük nişan yaptım ozaman elbisemi düz bi model seçmiştim oyüzden kınada böyle bişey istiyorum gelinlikte prenses olmasın diye düşünüyorum ama gidip denemedim üzerimde duruşuna göre a modellerden bitane seçerim diye düşünüyorum tatlım..:16:
Tamam üşenmezsem çekicem :1: bnmde nişanımda sade uzun bir elbisem vardı üstümde, ben prenses almadım düşük omuzlu disney model bir gelinlik aldım o dkimde:17:Aaa evet aynı gün evleniyoruz:52:

hepsi çok hoş ama en sondaki çok hoşşşşşşşşşş:16:bayıldım

cnm benim zadece bunlar arasından mı seçeceksin? bence çok daha güzellerini bulabilirsin ve o zamana kadar belkide fikirlerin çok değişebilir ama bunlar arasından illa da birini seçmek gerekiyorsa en sonuncusu daha hoş. fakat ben pek beğenmedim yinede bunları kırılma olur mu? eminim daha güzelini bulup giyersin. öpüyorum

yorumun için teşekkür ederimm kırılmadım ya zaten herkesten görüş alabilmek için açtım konuyu:21: buarada illa bunlardan biri olucak diye bişey yok bu modeller benim en beğendiklerimdi oyüzden bunları ekledim:16:

Son düzenleme:
Tamam üşenmezsem çekicem :1: bnmde nişanımda sade uzun bir elbisem vardı üstümde, ben prenses almadım düşük omuzlu disney model bir gelinlik aldım o dkimde:17:Aaa evet aynı gün evleniyoruz:52:

oo maşallah sen baya hızlısın canım:21:her ikisinide merak ettim bak şimdi gündaşım:16::52::52::37:

bunlara nerden baktınız çok güzeller fiyatları nedir ve gerçekten hızlısınız maşalahh

fiyatları hakkında en ufak bir fikrim yok sadece netten yaptığım araştırmalar sonucu en beğendiğim modelde ve renkte olanlar bunlar bende dahasıda var:27::9::9: artık hızlımııyım pipiriklimi bilemiyorum ama ben böyleyim:37::17::9::9:

nebilim kız öylemi dersin abartı mı ki yaa aklıma kurt düşürdün bak şimdi:30::27:

Bir sonraki gün böyle bir modelin beyazını giyeceksin ki zaten, :31:
Şahsen ben daha zarif duran elbiselere bakardım, ama ne demişler? zevkler ve renkler tartışılmaz.
Yoksa model güzel, hatta bunu bir yakınıma göstermiştim ben nişan da kabarık giymek istediğinden, ama kına için fazla geldi bana canım, tabiki karar senin.:34:

Bir sonraki gün böyle bir modelin beyazını giyeceksin ki zaten, :31:
Şahsen ben daha zarif duran elbiselere bakardım, ama ne demişler? zevkler ve renkler tartışılmaz.
Yoksa model güzel, hatta bunu bir yakınıma göstermiştim ben nişan da kabarık giymek istediğinden, ama kına için fazla geldi bana canım, tabiki karar senin.:34:

ben gelinliğimi prenses istemiyorum ama canım a model bi gelinlik düşünüyorum birde böyle bi kına elbisesi bakmamın nedeni büyük nişan yapmama rağmen sade bi elbise giymemdi ama off ben niye bukadar kararsızım:30::52:

Back