D dyg_ry Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2010 11 5 86 Çanakkale 16 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dyg_ry #1 Kızlar merhaba Bu yıl benimde düğünüm var kına gecemde biraz farklı ve hatırda kalıcak şeyler yapmak istedim Sizlerde benimkiler gibi hediyeler düşünürseniz mesajla bana ulaşabilirsiniz:) Farklı renklerde ve şekillerde tasarımlar yapılır :) Bunlar benim kına gecemde misafirlere dağıtmayı plandığım minik kavanozlarım içinde bileklik ve kınalar bulunuyor :) Son düzenleme: 16 Mart 2013
Kızlar merhaba Bu yıl benimde düğünüm var kına gecemde biraz farklı ve hatırda kalıcak şeyler yapmak istedim Sizlerde benimkiler gibi hediyeler düşünürseniz mesajla bana ulaşabilirsiniz:) Farklı renklerde ve şekillerde tasarımlar yapılır :) Bunlar benim kına gecemde misafirlere dağıtmayı plandığım minik kavanozlarım içinde bileklik ve kınalar bulunuyor :)
D dyg_ry Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2010 11 5 86 Çanakkale 16 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dyg_ry #2 Bunlarda nedime bilekliklerim.En yakın arkadaşlarımın yardımları için mutlaka teşekkür etmeliydim bende bu yolu tercih ettim :):)
Bunlarda nedime bilekliklerim.En yakın arkadaşlarımın yardımları için mutlaka teşekkür etmeliydim bende bu yolu tercih ettim :):)
D dyg_ry Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2010 11 5 86 Çanakkale 16 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dyg_ry #3 En son olarak da mumlarım. Mumlarıma bayılıyorum ben yaaa :):) Çünkü kesinlikle el yakmıyor ve gerçek mum gibi renkleri var. :))
En son olarak da mumlarım. Mumlarıma bayılıyorum ben yaaa :):) Çünkü kesinlikle el yakmıyor ve gerçek mum gibi renkleri var. :))
S SheZofren ..... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2011 6.112 6.885 198 29 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dyg_ry #4 çok güzel görünüyorlar, bende kınam için böyle bişeyler yapmayı düşünüyordum ilham oldu bana da
D dyg_ry Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2010 11 5 86 Çanakkale 31 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dyg_ry #5 Çoook teşekkürler ... Eminim seninkiler de çok güzel olacaktır sonuçta aşkla yapılıyor
L lullaby05 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2013 21 0 36 İstanbul 9 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dyg_ry #6 SheZofren .!.: çok güzel görünüyorlar, bende kınam için böyle bişeyler yapmayı düşünüyordum ilham oldu bana da Genişletmek için tıkla... şunlara da bakın derim :) Eki Görüntüle 680802
SheZofren .!.: çok güzel görünüyorlar, bende kınam için böyle bişeyler yapmayı düşünüyordum ilham oldu bana da Genişletmek için tıkla... şunlara da bakın derim :) Eki Görüntüle 680802
asker veyselimm canım askerim:) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Ocak 2012 292 0 0 Ankara 19 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dyg_ry #7 ***Reklam İçerikli Mesaj*** Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2014