• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kına için bu elbise ve rengi nasıl sizce?

Elbisem çok güzel olmuştu gerçekten; %100 tam buradaki model gibi değildi ama-tafta değilde başka bir kumaş kullanıldı çünkü (taftada istediğim renk kumaş bulamadık da).
Çok severek giydim ve herkes çok beğendi.
Umarım herkes gönlüne göre giyinebilir bu özel günlerde...:nazar:

rengine de elbiseye de bayıldım...benim tarzım değildir..muhtemelen de cesaret edemem..ama çok güzel yaa..mutluluklar..

canım bir fotoğraf eklede bakalım.kaydirigubbakcemile2

Bakalım beğenecek misiniz? Bir boy bir de işleme ayrıntıları görünsün diye yarım foto ekledim.opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $DSC_4079.jpg
    $DSC_4079.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 75
  • $DSC_4101.jpg
    $DSC_4101.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 72
baska bı renk dıktır canım koyu kan kırmızısı manyak guzelll duruo walla kına kıyafetı olucaksa hele delikafadulden
alt kısmı cok sade ama bıraz oynama yaptırabılrsn

baska bı renk dıktır canım koyu kan kırmızısı manyak guzelll duruo walla kına kıyafetı olucaksa hele delikafadulden
alt kısmı cok sade ama bıraz oynama yaptırabılrsn

Canım, kınam 30 ekimde oldu zaten, elbisenin bitmiş halini de ekledim zaten, 5. sayfada fotoları...

güle güle kullan benim tarzım değil sen beğendiysen sorun yok çok sade olmuş aşırı sade yani bu kadar da sade olmamalıydı bence ben kına gecesinde bu tip abiyeler değil de yöresel motifli abiye kıyafetler var bindallıların çok modern ve abiye tarzında olanları var onlar çok hoşuma gidiyor

mesela eklediğim resimdeki gibi bunun farklı renk ve versiyonları olabilir kına gecesi bizim çok önemli bir geleneğimizdir ve ben bunun yaşatılması taraftarıyım o yüzden de illaki yöresel motifler diyorum

Eklentiler

• $06738mf5.jpg
    $06738mf5.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
güle güle kullan benim tarzım değil sen beğendiysen sorun yok çok sade olmuş aşırı sade yani bu kadar da sade olmamalıydı bence ben kına gecesinde bu tip abiyeler değil de yöresel motifli abiye kıyafetler var bindallıların çok modern ve abiye tarzında olanları var onlar çok hoşuma gidiyor

mesela eklediğim resimdeki gibi bunun farklı renk ve versiyonları olabilir kına gecesi bizim çok önemli bir geleneğimizdir ve ben bunun yaşatılması taraftarıyım o yüzden de illaki yöresel motifler diyorum

Son dikilmiş halinin resimleri de ekli onlara baktın mı bilmiyorum ama bence çok da sade bir elbise değildi; gerek kumaşı gerek dikiş ayrıntıları ve taşlı işlemeleriyle geline uygundu, gelin olunca çukulata paketi gibi ortaya çıkmanın da alemi yok bence. Saç, makyaj ve aksesuarlarla yeterince gösterişli bir görüntü oldu zaten.
Ben tarlatanlı bir elbise giymek istemedim, o yüzden bu modelde karar kıldım. Zaten kına yakılırken elbisemin üzerine kırmızı bindallı giydim, kına gecem geleneklere gayet uygun yapıldı; yöresel, bol bol nasihat içeren, oldukça duygusal uzunca bir kına türküsü okundu kınamda, şeker de kırıldı, avucuma kınam da yakıldı; öyle post-modern bir kına törenim olmadı yani...

bal köpüğü bence çok nefis durur....ayrıca göğüs kısmında ışıltılar....

Gögüs kısmında güpür üzeri taş işlemeler vardı zaten, bitmiş halini de eklemiştim 5. sayfada orada görebilirsiniz...

Ayrıca "Benim kına elbisem" başlığıyla foruma konu olarak da ekledim...

Son düzenleme:
Back