Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kına için bu elbise ve rengi nasıl sizce?

hard_disc

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
1.546
6
316
Adana
Kına için ekteki elbiseyi diktireceğim; sizce resimdeki gibi parlement mavisi mi yoksa başka bir renk mi diktirsem karar veremedim? Üç gün içinde karar vermem gerekiyor, siparişin yetişmesi için...CADIARZU

Elbisenin bitmiş halini ekledim, 5. sayfada...

Eklentiler

• $avance-pronovias-2010-modelo-jalon.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
bencede rengii ve modeli cok guzel,,ALLAH bi yastikta kocatsin,,,mutluluklar,,,yerimseniben

bu lacivert değil mi.gece mavisi olda daha canlı daha güzel görünür.resim ekleyebilsem eklicem ama bilmiyorum

Öncelikle yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar...
Ben de modeldeki rengi çok beğendim, bir de orjinali bozmak riskli olur gibi geliyor. Diktireceğim yerdeki bayan "model güzel her renkte güzel durur, sen tam kararını ver, hangi renk nasıl duruyor üzerinde ona göre karar ver" demişti. "Bu renk seni boğabilir bilemeyiz, bu renk bir elbise giy öyle kesin karar ver" diyince aklım karıştı doğrusu, ben de sizlere danışayım dedim. Bir de ben öyle kırmızı pembe gibi renkleri pek sevmiyorum, bu modeli bu kadar çok beğenmemde rengi de etkili oldu sanırım.

Sevgili Hayhay, ben de lacivert diyordum, elbisenin resmini ararken bir linkte parlement mavisi diyordu da elbisenin rengine. (Linki ekleyemiyorum, abiyemodellerim.com diye bir sitedeydi.

böyle bir kızsan süper olur sana ama esmersen olmaz canım boğar seni

Bence arkadaşın gösterdiği renk daha güzel ve çarpıcı ben gece mavisi derim.Senin dediğin çok koyu sen gelinsin biraz daha ben burdayım demelisin o yüzden daha çarpıcı bir renk bul gece mavisi fena değil bence

Renk kendi başına çok harika bir renk, ama kına kıyafeti için uygun bir renk değil bence..Daha çarpıcı bir renk olması lazım..Gelinsin ya..

Kumaşı kaliteli tok duruyor, bakalım, bir kaç değişik renk elbise deneyeceğim, öyle karar vermeyi düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…