Kına Gecesi kına hediyeliklerim

esramm42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
9
0
36
İstanbul
kızlarr bende 4 ay once evlendım ama ıs güc anca fırsatım olduu.kına gecemde kına lavanta kesesi ve sabun hediye ettım mısafırlerıme ozellıkle sabunlara hayran kaldılarrr bayıldılarrr :) bir kac güne gelinlik resimlerimi ekliyorummmm insallahh kolay gelsinn kızlarrr

Eklentiler

• $DSC_0411.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 93
  • $kına1-001.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 119
  • $kına2-001.jpg
    137,5 KB · Görüntüleme: 104
saolun kızlarrr kına keselerını yaptırdım ama sabunları arkadasım yaptı cok beyenmıstı misafırlerımmm daha güzelleri sizin olssun :)

her ikisini de bittim çok güzeller. ben de kınam da değişik bir şeyler yapmak istiyorum ama aklıma gelmiyor. lavanta ve sabun çok güzel bir fikir. bunların maliyeti ne oldu sana? ayrıca bunları kınanın hangi esnasında dağıttın? ayrıca kaç adet yaptırdın her ikisinden de? fazla sordum belki ama merak ettim.

canım cok sağol ikisinide kına yakıldıktan sonra dagıttım 100 adet sabun 100 adet kese yaptırdım.maliyetleri arkadasım sabunları yaptıgı için daha uyguna geldi diyebilirim

canım cok sağol ikisinide kına yakıldıktan sonra dagıttım 100 adet sabun 100 adet kese yaptırdım.maliyetleri arkadasım sabunları yaptıgı için daha uyguna geldi diyebilirim

canım benim cevap için teşekkürler. kınam için farklı şeyler düşünüyorum. burada gördüklerimi not alıyorum :) seninkini de not listeme ekledim.

canım benim bir şey daha soracağım.. ben bu fikri çok beğendim ve yapma olasılığım çok yüksek oldu :) anneme de anlattım, o da çok beğendi. ama annem şöyle bir fikir üretti. Lavanta ve Sabunu aynı kesenin içine koymak. süslü püslü kese alıp ikisini içine koymak. sence bu nasıl olur? ayrıca sen bu 100 adet sabunu ve 100 adet kese dağıtımını nasıl yaptın? yani sabun verdiğin kişiye kese verdin mi? ya da kese verdiğin kişiye sabun verdin mi :) herkese iki hediye mi verdin..

olsun canım senı cok ıı anlıyorum kese ve sabunları ayrı ayrı kısıler yaptı aama bende ikisini beyendıgım için bu şekılde yaptırdım birbirlerine uyumlu oldular.ilk olarak keseleri dagıttım herkese sonra sabunları yanı herkese 1 kese 1 sabun oldu hediye.ama bu sabunlar gül kokuluydu fakat lavantanın da kendıne has bı kokusu var ikisi aynı kesede pek mantıklı gelmedı bana yinede sen bilirsin canım

yoo doğru söylüyorsun hak verdim sana. ikisinin kokusu birbirinden çok farklı. özel ve güzel. ayrı tutmakta fayda var :) dağıttım demişsin. kendin mi dağıttın :) ben nişanımda misafirlerime havlu ve mendil dağıttırdım. havlu = bayanlar için , mendil = erkekler içindi. aslında ben ve nişanlım dağıtacaktık. hem hoşgeldin demiş olacaktık hem de hediyelerini kendimiz vermiş olacaktık. ama nişan başladığı andan itibaren ortamdan çok ne kadar çok mutlu olduğum gözümün önündeydi :) çok farklı bir heyecandı gözüm hiçbir şeyi görmedi :) böylece havlu ve mendili yengemler dağıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…