- Konu Sahibi sonbahar14
Ne güzel bütün ayrıntılarına kadar düşünmüş hazırlamışsın...
Allah mutlu mesut etsinn...
sağol canım amin.
inş. tez günde gelir ve çok güzel geçer o günüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel bütün ayrıntılarına kadar düşünmüş hazırlamışsın...
Allah mutlu mesut etsinn...
ne kadar güzel herşeyi özenip hazırlamışsınız
misafirler çok şanslı:)
ben de gelebilir miyiiiimmmm
herşey hayal ettiğiniz gibi güzel olur inşAllah
mutluluklar...
Hepsi çok güzel gözüküyor. Evlenesim geldi :) Umarım çok mutlu mesut olursun eşinle.
arkadaşım herşeyin çooooooooooooooooooook güzel.bende ince ayrıntılara çok önem veririm.sende herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün.genç kızlar için bileklik, uğur paraları, havlular çok hoşuma gitti.gelenleri hediyeye boğacaksın.sanırım dayanamayıp tüm kadınlar kulübü kınana gelecek.
herşey gönlünce olsun.hepmutlu ol.
bu arada nişanlın ve kayınvaliden çok şanslı.bu kadar hamarat gelin az bulunur.oğlum çok küçük ama senin yaptıklarını görünce oğlumada böyle bir eş nasip etmesi için dua ettim.mutluluklar.umarım kıymetini bilirler.
Süpersin canım neler neler düşünmüşsün walla bir de eksik var mı diye soruyorsun fazlası var maşallah. Çok mutlu olursunuz umarım, az kaldı walla. Hazırlıklarının tamamı harika olmuş benim de aklımda vardı bu tip şeyler ama aceleye geliyor işte her şey istediğin gibi olmuyor o yüzden yapamadaık sağlık olsun ne yapalım... Çok düşüncelisin gelenlere çok güzel hatıralar kalacak.
misafirlerine değer veren düğün sahiplerine bayılıyorum. herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün ne hoş. benim kınamda böyle olmuştu herşeyimi halam yapmıştı çokta şık olmuştu çok meraklıdır böyle şeylere allah geçim versin inşallah ve nazarlardan korusun. şimdiden mutluluklar dilerim...
ayy gerçekten çok güzel ve ince düşünmüşsün..bi an ben bile heveslendim evlenmeye:))
mutluluklar..
oncelikle mutluluklar diliyorum canimm.. insallah hersey gonlunce olurr..
arkadaslara bileklik dikkatimi cekti.. bizde daha farkli oluyo.. gelinin arkadaslarina ozel simli şal alınır.. kına yakılacagı zaman arkadaslara dagıtılır onlarda omuzlarına atarlar kınayı oyle getırırler..
bende şal yerıne fular aldım şal gorunumude var yanı.. hem hatıra kalır hemde kullanılabılınır dıye.. belkı senın ıcınde fıkır olur ama bıleklıklerı almıssın bıle :)
hayirli kinalar olsun canimm
ayy kızlarr öyle mutlu oldum ki yazdıklarınıza.Hepsii cooook tatlı , emek akıyor hepsinden. Mutluluklar :86: canimm .
her bir ayrıntı düşünülmüş bravoo vallahi!! el emeği olan herşeyi çok seviyorum ellerinize sağlık çok çok güzel olmuş herşey! bizede fikir vermiş oldunuz kına için inşallah gönlünüzce olur herşey!
canım benim sahane seyler ne kdar masraflı bileklikler falan
Maşallah ne kadar çok hediye veriyorsun kınada. Ben de mi gelsem
Çok güzel herşeyin güle güle giy
çok güzel şeyler yapmıssın canım... Allah tamamını erdirsin...
cok güzel detaylar dusunmusuun tebrik ederim valla