- Konu Sahibi sonbahar14
-
maşaallah hiçbir detayı atlamadan hazırlanmışsın, hepsi de çok şık çok cici şeyler çok özen ve emek sarf ettiğin belli. Allah gönlüne göre bir kına nasip etsin umarım kusursuz bir gece olur, hayırlı olsun şimdiden.
simdiden hayirli olsunnnnnn...
rabbim sonuna kadar sagliklar ve huzurla goturmeyi nasip etsin canimmmm
şahaneee canımm bnmm . Kına dğün fotolarını bebeğini de görürüz inşllh . Darısı başıma :)
Herşeyi çok güzel ayrınlıtı düşünmüşsun çok beğendim böyle hazırlıklar yapılmış bi kına gecesine gitmek isterdim gerçekten emek var. Bende nışanlıyım asker yolu bekliyorum o döndükten sonra inş yapıcağın kın için senden kopya alabilirim çok beğendim çünkü.
ayyy kimbilir ne güzel duygudur böyle hazırlık yapmak .benmde başıma gelir inş. :) ayrıca hazırlıkların çok güzel nazar degmesin
Topigin hayirli olsun canim..
Bi sürü hediye var kinanda, ne güzel :)
Allah tamamına erdirsin
herşeyin çok cici
sağol sipitciğimçok hoş canım hepsi güle güle huzular kullan
Hepsi çok güzeller canım, mutluklar dilerim canım
canım hepsi birbirinden güzel ne güzel her detayı düşünmüşsün bilekliklerde harika bizede yollaa:84:aynılarından benimde düğün eylülde bende biraz yaklaşsada hazırlıklara başlasak diyorum artık
ouaaw gerçekten hiç biseyi atlamamissin super fikirler... ne kadar da bilmedim çok sey var
mesela o havlu keseleri ugur paralari falan birde bunlari kendin hazirliyosun gerçekten marifet isteyen seyler ...
bi sorum olacak havlularda el emegi goz nuru havlu kenari var mi ??? varsa eger saygi duyuyorum ve harikasin diyorum !!
unutulmaz bisey bir kina olacak !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?