Kına Gecesi kına hakkında yardımınızı istiyorum

math163

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
83
0
36
Denizli
arkadaşlar benim hem antalyada hem de istanbulda düğünüm olcak önce antalyada olacak acaba antalyadaki düğünden sonra takıdan sonra gidip bindallı giysem kınam o şeklide yakılsa nasıl olur hiç böyle bi duruma şahit oldunuz mu

Oldum az önce,sokak düğünü varda
Komşumuzun kızıda öyle yapacaktı bilemiyorum gitmedim düğüne yapmıştır belki
Ama bunlar gelinlikle yaktılar kınayı

anladığım kadarıyla, memleketin antalya,ve önce orada kutlama olucak.
sonra istanbulda düğün olacak.

bence düğün demeyin ona. kına gecesi deyin ki, insanlar düğüne geldik kına nerden çıktı şimdi demesinler.
illa antalyada da gelinlik giyicem diyorsan önce bindallı giy sonra gelinlik.
ya da bindallı giymekten vazgeç

Son düzenleme:
evet bencede önce bindallı sonra gelinlik giy.. bende başka şehire gelin gittim.. öyle yapın dediler.. bana tuhaf geldi.. birgün arayla yaptırdım.. önce kına sonra nikah

bindallıdan sonra gelinlik giymek zor olur diye düşündüm duvak takılcak aynı şeklide çiçeği ya da tacı falan

kızlar bende kına gecelerınde bayan dj lık yapıyorum profesyonel olarak 3 yıldır.. ihtiyacınız olursa burdan ulasabılırsınız

ben olurda uzağa gelin gidersem, kendi memlektemde de düğün gibi bişi yapcm..
ve o esnada kınada yapcm..kına esnasında şöyle bişi gelinliğin üstüne giyilebilir..ne saç ne makyaj bozulur..gelinliği çıakrtmakla hiç uğraşamam hele hele...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…