bir konuda çok arada kaldım. ben istanbulda yaşıyorum izmire gelin gidicem kına gecesi düğünden 3 gün önce istanbulda yapılacak. nişanlımın ailesi kına gecesi uçakla gelip gece tekrar uçakla izmire gitmeyi düşünüyor benin ailemle izmire gideceğimi düşünüyorlar hatta söylüyorlar benim baba evinden gelinlikle çıkıp izmire nişanlım ve ailesiyle gitmem gerekmiyormu? düşünmekten yoruldum nişanlıma da söyledim ailemle konuşurum diyor ama bir türlü konuşmuyor. nişanlımın ailesinin söylediği mantıklı mı sizce? bir fikir verin lütfennnn.
kınadan sonra gıtmenız olmaz..düğün nerde izmirde mi? izmirde ise zaten evızıden gelınlıkle cıkıp düğüne gıdemezsınız...bırgun once ızmıre gıtmenız lazım
kınadan sonra gıtmenız olmaz..düğün nerde izmirde mi? izmirde ise zaten evızıden gelınlıkle cıkıp düğüne gıdemezsınız...bırgun once ızmıre gıtmenız lazım
düğün izmirde olucak önceden gidip izmirde amcam var orda kalıp ordan düğüne gidilecek. amcamlarda gelin alma olmicak ben sabah kuaföre gidicem ordan nikaha gidicez düğün olmicak yani ben ailemle evden çıkarken vedalaşma olur hep öyle gördüm bende bu olmicak mı? offfff
bence amcanın evinden çık gelinliginle ailenlede orda vedalaşmış olursun saat sorunun varsa daha erken kalk vedalaşmayı uzatmadan vedalaş ve çık derim sonra içinde uhte kalır
bence gelinlikle çıkman lazım baba evinden düğün gnü istanbuldan izmire gdemezsin zor olur bde gelinlikle ... ama 1 gün öncesinden gelinlikle evinden çıkabilirsn en azından formalite icabı adet yerini bulsun die aileninde seninde içinde kalmasın die böyle bişey yapabilirsin ... 2 kez gelinlik gymiş olursun hem
yada kına gecende gelinliğini giyersin bikaç saat öyle kalıp sonra bindallı gyersin... evinden gelinlikle çıkmış olursun
bence gelinlikle çıkman lazım baba evinden düğün gnü istanbuldan izmire gdemezsin zor olur bde gelinlikle ... ama 1 gün öncesinden gelinlikle evinden çıkabilirsn en azından formalite icabı adet yerini bulsun die aileninde seninde içinde kalmasın die böyle bişey yapabilirsin ... 2 kez gelinlik gymiş olursun hem
yada kına gecende gelinliğini giyersin bikaç saat öyle kalıp sonra bindallı gyersin... evinden gelinlikle çıkmış olursun
bende baba evinden gelinlikle çıkmak istiyorum amcamın evinden çıkmak pek doğru gelmiyor bana. nişanlımla da bu süre zarfında detaylı konuştuk. kına gecesine geldikleri zaman annesiyle burda kalıcaklar ertesi gün beni baba evinden alıp gidicez ben gelinliğimi giycem çıkınca bir akrabanın evinde değiştirip çıkcaz bu krizi de atlatmış olduk çok şükür ne zor bir nişanlılık geçiriyorum ayrı şehir ve farklı kültürlerde olmak çok zormuş
merhaba kızlar kız kardeşim de böyle bir olayı yaşadığı için yazmak istedim kardeşiminde İstanbul da kınası oldu gelinlik giydi tabi kına da :) düğün Samsun da olacağı için kına ile düğün arasındaki boş gün de evden gelinlikle çıkardık yolda müsait bir yerde değiştirdi (minibüsle gittiğimiz için gelinliği çıkarmak sıkıntı olmadı) maksat baba evinden gelinlikle çıkarmak tabiki pazar günü de Samsun da düğünü yapıldı.Diyeceğim o ki arkadaşım sen istedikten sonra her türlü olur.Hayırlı olsun canım...
benim de kına ve düğünüm farklı illerde olacak. kınam kendi memleketimde oldugu icin düğün gibi yapılacak(gelinlik giyecegim) ve evimden gelinlikle çıkmış olacagım zaten...
ailem bizim düğünümüz burda diyor o yuzden hic sorun yasamiyorum. ıstanbulda da ertesi hafta sonu düğünüm olacak,tabi ki ailem de oraya gelecek ama orda evden gelinlikle cıkma gibi bir durum soz konusu olmayacak...