• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına gecesi

TuCi_

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
190
23
118
36
Kızlar, ben Trakyalıyım İstanbuldayım, nişanlımda Trakyalı ve Bursada oturuyor. Kına gecem İstanbul'da düğünde Bursa'da olacak. Onun için kınada belli bir süre gelinlik giyeceğim,daha sonra gelinliği çıkarıp bindallı giyicem. Size sorum nişanlım hep yanımda olacakmı yoksa erkeklerle birlikte evdemi durmalı ? Sadece kına yakılacağı zamanmı gelmeli? Birde gelin kucaklaması varmış. Bu bizdede yapılıyormu :D Yapılıyosa ne zaman nasıl olucak :))

Merhabalarr hayırlı olsn önceliklee çok mutlu olursunuz inşallah (:

Bunlar sizin adetlerinize göre değişr mesela bizim orda erkek kınaya gelmez, gelse bile sadece yakılacağı zaman gelirr...

Son düzenleme:
Hayırlı olsuun :) Bizdede kına aynı dügün gibi yapılır bayan erkek karışık eglenceyle yapılır sonra kına yakılırken erkek olmaz :) yakıldıktan sonra tekrar geliiiiir

ben de trakyalıyım bizde de aynı şekilde olacak bizim taraftaki düğünde önce gelinlik giyeceğim sonrasında gecenin sonuna doğru bindallı giyip kına yakılacak.düğün olduğu için erkek kadın karışık olacak biz de mecbur..nişanlım da kına yakılırken kenarda duracak sonra beni alıp gidecek.bizde ki adete göre kınadan sonra damat gelini kucaklayıp koşarak çıkar ama düğün öncesi beline zarar vermemek adına:)(çok zayıf sayılmam)biz böyle yapmayacağız elimi tutup gidicez..

:) Bende pek zayıf sayılmam sanki ama genede bi şansımı deneticem :9: Peki nereye gidicez, evemi gelicez, düğün yerini terkedip :D

:) Bende pek zayıf sayılmam sanki ama genede bi şansımı deneticem :9: Peki nereye gidicez, evemi gelicez, düğün yerini terkedip :D

bizim bi akrabamızın kınasında gelinle damat düştüler kırık kol kırık bacak düğün yaptılar ertesi gün o yüzden riske atamıyorum:)
yok canım öyle çıkıosun kına yakılan yerden sonra geliosun 5 dk sonra oynuosun falan sonra yıkıyosun kınanı yani eve falan gitmiosun işin bitmio kına yakıldıktan sonra:)

Heh gidilmiyosa iyi ozamann :D Azcık taşıtırım kendimii bende, düşüp kol bacak kırmadan :21:

Back