• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına gecesi sıralaması yardııım

Hayrissgz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
3
0
1
32
Kızlar 3ay sonra düğünüm var ve kınamla düğünüm beraber olacak. Son yarım saat 45dk kınaya ayırcam ama tam olarak sıralamayı bilmiyorum. Testi oyunu yapcam ve tefler aldım arkadaslarıma teflerle filan oynamak için. Hem de eğlencrli olur. Bunları da düşünerrk bana biraz yardımcı olur musunuuzz

Bizim de iki ayrı yerde olacağı için kına düğün bi arada olacak bizim burada.Önce gelinlik ile çıkacağım dans,takı ardından göbek atmalar :halay:
Ardından kına kıyafetimi giyip çıkacağım.Sende kına kıyafetinle çıktıktan sonra tef ile oynayıp kına yakılır düğün sonuna kadar da oyuna devam edilir.

Bizim de iki ayrı yerde olacağı için kına düğün bi arada olacak bizim burada.Önce gelinlik ile çıkacağım dans,takı ardından göbek atmalar :halay:
Ardından kına kıyafetimi giyip çıkacağım.Sende kına kıyafetinle çıktıktan sonra tef ile oynayıp kına yakılır düğün sonuna kadar da oyuna devam edilir.

Zaman yaklastikca insan bir stres oluyor ben de böyle düşündüm aslinda ama yine de bi fikir almak iyi olur dedim. Peki testi oyunu kina yakildiktan sonra mi oynanir yakilmadan once mi bilgin var mi acaba

Zaman yaklastikca insan bir stres oluyor ben de böyle düşündüm aslinda ama yine de bi fikir almak iyi olur dedim. Peki testi oyunu kina yakildiktan sonra mi oynanir yakilmadan once mi bilgin var mi acaba
O senin isteğine bağlı canım.Dün akşam arkadaşım evlendi onlar kınadan önce yaptı ama geçen sene bi tanıdık kınadan sonra oynatmıştı farkeden bişey olmuyor ki gönlün nasıl isterse.

Back