Kına Gecesi kına gecesi mi bekarlığa veda partisi mi?

lullaby05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
21
0
36
İstanbul
hanımlar merhaba, ağustosta evleneceğim ama aile büyükleriyle kına gecesi mi yapsam yoksa gençlerle bekarlığa veda gecesi mi yapsam bilemiyorum
kına malzemeleri için gelincealisveris diye bir site var, fiyatlar çok uygun.
sipariş vereceğim ama alacağım malzemeler kararıma göre değişecek.
siz olsanız nasıl yapardınız, yardımcı olun bana, sitede indirimler bitmeden alışveriş yapmam şart (

valla tatlım ben kına gecesi yapmıştım... bence bekarlığa veda çok daha güzel eğlenceli ve unutulmaz olur.... şimdiki aklım olsaydı ben de bekarlığa veda yapardım... gerçi evleneli 1,5 ay oldu

ben gelenekselimdir, kına gecesinden vazgeçmem, bekarım bu arada.

Bekarlığa veda partisi adı üstünde partidir yani yapılcaksa kınadan önce arakadaşlar arasında yapılır kınanın yerine yapılcak bişey değildir bu :)

Tabi ki herkesin yaşam tarzı, zevki, düşüncesi farklıdır ama bence bekarlığa veda partisi olmalı. Bu sizin geceniz bu gençlerin gecesi, yaşça büyük kadınların, teyzelerin, ninelerin gelipte sizi süzmesi , izlemesi sizi rahatsız etmeyecekse tabiki kına gecesi yapabilirsiniz. Ama ben de bekarlığa veda yapacağım ve böylece daha rahat bi ortam olacağını düşünüyorum:)

iyice kararsız kaldım :))
zaten 2 düğün yapacağım, istanbul ve izmir
bi de hem kına hem bekarlığa veda, lullaby05 evleniyor, 40 gün 40 gece düğün olmasın.
kökten vaz mı geçsem
o zaman da pişman mı olurum.
offf bilemiyorum(

İyi bir yerde kına gecesi düzenlemek bekarlığa veda partisinden daha pahalıya geliyor... Ayrıca kına gecesi denilince gözümün önüne hep yaşlı teyzeler, düğünden düğüne görüşülen akrabalar,insanların seni ağlatmaya çalışması falan geliyor. Ben en yakın arkadaşlarımla birlikte bekarlığa veda partisi yapmayı tercih edicem :)

Valla kına gecesinin yeri ayrıdır 4 yıldır kına gecelerınde bayan djlık yapıyorum cok guzel kına gecesı yasadım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…