• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kına Gecesi için renk ve model seçimi

snowflake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2007
34
0
86
40
İzmir
Slm arkadaşlar, haziranda düğünüm var. Gelinlik modellerine bakıp fikir alıyorum ama kına gecesi için ne renk bi elbise giysem karar veremiyorum. Buğday tenliğim, kumralım. hangi renk daha çok yakışır bilemiyorum. Genelde kına gecesinde gelin kırmızı giyer diye biliyorum ama bazı kişilerde ne renk istersen onu giy diyorlar. Ne yapayım sizce, bana yardımcı olur musunuz? Ne renk ve nasıl bişey bakayım? Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

bence kesinlikle kırmızı olmalı...hem adetlerimiz öyle hemde daha hoş...kırmızı al sen..

32008808on4.png

5400foq6.jpg

Son düzenleme:
Bende bu konu hakkında bir konu açacaktım iyi oldu açtığın canım bende krmızı bir elbise kırmızı tüldende güzel bir duvak düşüyorum.Hatta ben kaftan veya bindallı giymeyi düşüyorum internetten araştırdım 2 tane model çok hoşuma gitti.Paylaşmak istedim

Sağdaki.

bindalli4nb2customht3.jpg

knalkcustomoc2.png

Son düzenleme:
Kinada ille kirmizi giyilmesi gerekmiyor yani herkes istedigi giyebilir ama bence en cok kirmizi yakisiyor.
Benim kinamda söyle istiyorum: Eger önce kina elbisesi, sonra bindalli giyersem, o zaman belki kina elbisesi baska bir renkte giyerim ama bindalliyi mutlaka kirmizi. Ama eger bindalli giymezsem, o zaman kina elbisesini mutlaka kirmizi giyerim...

Son düzenleme:
benim nişanlılığım altın rengindeydi çok güzeldii :))

kınalığımı kesinlikle kırmızı istiyorum bindallı giyemezmişim gibi geliyo bana:)

bence de kırmızı olmalı kıyafet ama artık bindallılar benim hoşuma gitmiyor.eskisi gibi orjinalliğini ve otantikliğini kaybetti bence.her kına da bindallı giyiliyor.gerçi çok hoş bindallılarda yok değil.ama artık eskisi gibi talep gördüğünü düşünmüyorum.

bu farklı bulduğum bir bindallı modeli
pr011527maxds1.jpg

w301.png

buda abimin eşinin kınasında giydiği bindallı.çok hoş ve çok zarif duruyor.kadife değil saten ipek kumaşı...
pr011528maxim9.jpg

w301.png

Kirmizi olmasi gerek diye bi sart yok sen istedigin ve sevdigin bi rengi tercih edebilirsin...
senin tenine en cok aqua mavisi veya tatli bi yesil tonu gider kumralsan....

senin zevkine kalmış ama .benim ablam kırmızı bir elbise diktirdi çok yakışmıştı bilmiyorum ...çok beğendiğin bir model bul bence önce o modele gidecek en uygun rengi sonra seç derim ben... mutluluklar şimdiden...

canım bindallı da giyiliyor ama biz göçmeniz. kına gecem göçmen düğünü olacak, ayrı şalvarımız var göçmen şalvarı. yani bindallı yerine zaten beyaz şalvar giyicem. bakaıcam artık devamlı elbise modeli bakmaktan öğğk geldi :)))

teşekkür ediyorum arkadaşlar. kırmızı mor yada mürdüm, bir de zümrüt yeşilinde kararsız kaldım :))
bakalım en iyisi gidip bu renklerden elbise denemek. ancak öyle karar vericem hangi renk olacağına. şimdiden stresi başladı yaa..
iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim. darısı tüm bekar arkadaşlarımın başına inşallah...

ben de kırmızı ya da bordo diyorum ardından imkan varsa bindallı derim.nişanlım kilisten gelirken(orda askerdi) bana bindallı getirmişti orad çok uygunmuş .Umarım güzel olurve içine sığarım

bence de kırmızı olmalı kıyafet ama artık bindallılar benim hoşuma gitmiyor.eskisi gibi orjinalliğini ve otantikliğini kaybetti bence.her kına da bindallı giyiliyor.gerçi çok hoş bindallılarda yok değil.ama artık eskisi gibi talep gördüğünü düşünmüyorum.

bu farklı bulduğum bir bindallı modeli
pr011527maxds1.jpg

w301.png

buda abimin eşinin kınasında giydiği bindallı.çok hoş ve çok zarif duruyor.kadife değil saten ipek kumaşı...
pr011528maxim9.jpg

w301.png

CNM 2. MODELIN AYNISI NİSAN AYINDA DIKILECEK BANA FARKLI OLDUGU ICIN BENDE COK BEGENDIMsengözlerimebaksanab

Back