- Konu Sahibi esra_karadeniz
-
canım fikirlerin oldukça güzel bende düğün yapmayı kesinlikle istemiyorum bu yüzden ankarada tarihi bir mekan olan hamamönünde bi restaurantla anlaştık..yemekli herşey ful fakat bnm nişanlımda istemediği için biz ankara havası vs kesinlikle istemedik bu yüzden fasıl olacak:)bence çok hoş olacak çnkü fasıl gerçekten bizi çok eğlendirir ve ben kına ve çerezi hediye gib paketleyip misafrlern tabaklarna koydurmayı düşünüorm bi renk konsepti tasarlıorm kafamda kırmızı olur yüksek olasılık....çünkü mekan tarihi oldğndan kuruyemiş yemek yasak bu yüzden paketi süslü bi şeklde vericem:)yakın çevrem 100 kişilk bi grup olacak
Merhaba,
Kına için bende yer arayışındayım.. anlaştığın yerin adını sakıncası yoksa şartlarını paylaşabilir misin? Teşekkürler
KEBAB-I HAYAT canım 100 kişilik
salata+ezme+çiğ köfte+karışık et tabağı+içecek+tatlı+müzik kişi başı 25 tl
tavuklu olanda 20 tl
Çok teşekkür ederim yardımın için.. Yemekli düşünmüyorum düğün zaten yemekli kınada yemekli olursa abartılı olur gibime geliyor.. Ama hamamönü fikri
çok hoşuma gitti.. Kına tamamen aileler istediği için yapılacak.. Yoğun iş temposunda onları memnun etmek için uğraşıyorum ama mekan konusunda tıkanıp kalmıştım..
Gidip konuşmak gerek yemeksiz aperatiflerle, hafta içi yapılacak bir organizasyonu kabul ederler belki..
Hayırlı olsun canım benim, fikrin çok hoş :)
benim değilde nişanlımın değişik bi fikri var kına gecesi konusunda :)
Ben bi ara kına da sadece bindallı şeklinde yöresel bi kıyafet giyeyim diyordum, o zaman Yusufum da dedi ki ben de beyaz gömlek siyah şalvar giyeyim, urfa dan sıra gecesi ekibi çağıralım, türkülü bi eğlence yapalım çiğköfte falan da yaparız dedi :) hoş ve orjinal fikir aslında,
ama bizim kına gecesi kalabalık olur ve herkes döktürmek ister, öyle sıra gecesi müziğinin ritmine uyamaz kurtlular delikafadulden
canım o zman sana livayı öneririrm açık büfe tarzında aperatifler veriyorlar ve herşey kilo ile satılıyor senin için daha uygun olur diye düşünüyorum..umarım herşey gönlüne göre olur:)
Canım Ben izmirliyim. bindallı tarzı bişey istiyorsan. simge moda evinde bulabilirsin. ama abiye tarzı bişey düşünüyorsan ki benimki öyle birşeyTebi diye bir marka var Tarihin ayak izleri adlı koleksiyonlarında hürrem kıyafetleri var. Benim kıyafetim yeşil, eldivenleri ve şalı da var toplam 300 tl'ye satın aldım. EĞer İstanbul'daysan abiye kadıköy yazınca google'a tebi kadıköy çıkıyor. ordan da bulabilirsin...
haziran ın 23 ünde kınam olacak herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum.2 katlı bir dernek kiraladık.
salonun kapısının girişine kocaman bir türk bayrağı asmayı düşünüyorum.salon duvarlarını kırmızı balonlarla çevrelemek istiyorum.yılbaşı ağaçlarını süslemek için kullanılan ışıklandırmalardan aldım duvarı çevrelediğim balonlara ışıklandırma dolayacağım. bütün masaları u şeklinde salonun kenarlarına sırayla dizicem bütün masalara renk renk tülbentler sericem masa örtüsü gibi en baş köşede de benim masam olacak kırmızı tülle süslicem masamı masanın üzerine mumlar dizicem masaya küçük nazar boncukları serpiştiricem (bu nişanlımın fikri bana nazar değmesin diye :)) sonra oyunlar oynanacak kına gecesi hatırası genç kızlara cep aynası yaptırıcam.kınalar çerezler vs. herşey hazır olacak .çocuklar için de altın para şeklinde çikolatalardan almak istiyorum kına gecemde abiye giymeyi düşünmüyorum kına kıyafeti giyicem elbise olanlardan çünkü süs bebek gibi oturmak istemiyorum eğlenmek istiyorum :))
Canim ben bir kina gecesini gitmistim ve kina yakilirken kinayi getir anneyi söylerken birden gelin basladi ve cok güzel oldu.
Hele "Bu gece misafirim koynunda yatir aney" kismini söylerken senağlama
KEBAB-I HAYAT canım 100 kişilik
salata+ezme+çiğ köfte+karışık et tabağı+içecek+tatlı+müzik kişi başı 25 tl
tavuklu olanda 20 tl
kızlar bu ne güzel bi konu yaa yere minderlerle oturma fikri ne bayıldım ama onları nasıl ayarlıyacam millet ortaya geçmeye çalışmaz inşallah ama muhakkak uyguluycam çok hoşuma gitti başka ilginç fikirleri olan varsa paylaşsanız ya ne güzel olur valla ya bende çocukların ortalık yerde dolaşmasını önlemek için palyoço tutsammı diye düşündüm brinin kınasında öyleydi acaba öyle bişey yapsam çok mu acaip kaçar sizce arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?