Kına Gecesi Kına Gecesi İçin Değişik Fikirler..

Merhaba,

Kına için bende yer arayışındayım.. anlaştığın yerin adını sakıncası yoksa şartlarını paylaşabilir misin? Teşekkürler

Merhaba,

Kına için bende yer arayışındayım.. anlaştığın yerin adını sakıncası yoksa şartlarını paylaşabilir misin? Teşekkürler

KEBAB-I HAYAT canım 100 kişilik
salata+ezme+çiğ köfte+karışık et tabağı+içecek+tatlı+müzik kişi başı 25 tl
tavuklu olanda 20 tl

tavuklu olanda 20 tl

Çok teşekkür ederim yardımın için.. Yemekli düşünmüyorum düğün zaten yemekli kınada yemekli olursa abartılı olur gibime geliyor.. Ama hamamönü fikri
çok hoşuma gitti.. Kına tamamen aileler istediği için yapılacak.. Yoğun iş temposunda onları memnun etmek için uğraşıyorum ama mekan konusunda tıkanıp kalmıştım..
Gidip konuşmak gerek yemeksiz aperatiflerle, hafta içi yapılacak bir organizasyonu kabul ederler belki..

canım o zman sana livayı öneririrm açık büfe tarzında aperatifler veriyorlar ve herşey kilo ile satılıyor senin için daha uygun olur diye düşünüyorum..umarım herşey gönlüne göre olur:)

çok güzel bi fikir urfada ve urfalı oldugum halde böyle bişyi düşünmemeiştm ..olurmu sıra gecesi ekipleri eğlendirir ağaltır yerine göre yani tavsiye ederim..bizdde çiğ köfte filan kınada olmuyo nişan ve teşekkürlrde oluyo urfada kıoına yakılırkn uzun hava harika olur zatn iyi bi ekipse özellkle arif çekirge ve ekibini tavsiye ederim..hangi şehirdesnz?

bu modellerde kına gecesi için çok uygun

her yerde olmayan özel birşeyler istiyorsan gittigidiyorda modagaleri yazdığın zaman çıkıyor.her renk her beden tercihlere göre özel hazırlayıp gönderiyorlar.her bütçeye uygun modeller var.

Son düzenleme:
haziran ın 23 ünde kınam olacak herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum.2 katlı bir dernek kiraladık.
salonun kapısının girişine kocaman bir türk bayrağı asmayı düşünüyorum.salon duvarlarını kırmızı balonlarla çevrelemek istiyorum.yılbaşı ağaçlarını süslemek için kullanılan ışıklandırmalardan aldım duvarı çevrelediğim balonlara ışıklandırma dolayacağım. bütün masaları u şeklinde salonun kenarlarına sırayla dizicem bütün masalara renk renk tülbentler sericem masa örtüsü gibi en baş köşede de benim masam olacak kırmızı tülle süslicem masamı masanın üzerine mumlar dizicem masaya küçük nazar boncukları serpiştiricem (bu nişanlımın fikri bana nazar değmesin diye :)) sonra oyunlar oynanacak kına gecesi hatırası genç kızlara cep aynası yaptırıcam.kınalar çerezler vs. herşey hazır olacak .çocuklar için de altın para şeklinde çikolatalardan almak istiyorum kına gecemde abiye giymeyi düşünmüyorum kına kıyafeti giyicem elbise olanlardan çünkü süs bebek gibi oturmak istemiyorum eğlenmek istiyorum :))

benimde haziranın 22 de kınam var.bende değişik bişeyler olsun diye arayış içindeyim.nette dolaşırken tefler gördüm kınada kullanılıyomuş.ne şekilde kullanılıyo bilen duyan varmıııı

kızlar bu ne güzel bi konu yaa yere minderlerle oturma fikri ne bayıldım ama onları nasıl ayarlıyacam millet ortaya geçmeye çalışmaz inşallah ama muhakkak uyguluycam çok hoşuma gitti başka ilginç fikirleri olan varsa paylaşsanız ya ne güzel olur valla ya bende çocukların ortalık yerde dolaşmasını önlemek için palyoço tutsammı diye düşündüm brinin kınasında öyleydi acaba öyle bişey yapsam çok mu acaip kaçar sizce arkadaşlar?

tavuklu olanda 20 tl

Merhaba melodiezo, ben de kınam için hamamönünde bir mekan düşünüyorum. Aldığınız fiyatlar sadece kişi başı yemek fiyatları mı yoksa, içinde bir müzik grubu filan da var mıydı? Teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:

canım bende minder fikrini dün annemlerle paylaştım hoş olmaz dediler ben taç yaptrcm duvak şeklinde sadece yaknlarıma vercem hem az masraflı olr palyanço acaip olr sunnet düğünü gibi olr die düşünuorm ama değişk fikirmiş

Son düzenleyen: Moderatör:
kınam yakıldıktan sonra dilek balonları uçurtmayı düşünüyordum fakat yangın tehlikesi olabilirmiş o yüzden vazgeçtim uçan balon uçurmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…