• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kına gecesi hediyelerim? hangisi olsun kızlar?

afterdark

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
145
3
96
40
İstanbul
kızlar kına gecemde beyaz kese içine kaftan, minik hazır kına ve çerez koymak istiyorum bu şekilde dağıtsam nasıl olur?
bide kaftanlara karar veremedim mıknatıslı mı magnet mi olsun yoksa anahtarlık şeklinde mi olsun? bide mavi,kırmızı,yeşil renkleri var hangisi sizce daha güzel? hadi fikir verin kızlar:):nazar:

$images.jpg $images555.jpg

bence anahtarlık gibi olsun daha kullanıslı olur
ben kınamda mumlarımı bile unutmuşum telaştan aman diyim dikkat edin

kırmızı çok tercih ediliyo canım yeşil olsun bence farklı olsun ve magnet olsun derim ben

Son düzenleme:
bence her iki renkte yaptırabilirsin yeşilde kırmızıda çok güzel. ikiside olur eğer öyle olma imkanı varsa. birde magnet yaptır herkez hemen buzdolabına falan koyar.

Son düzenleme:
renk olarak kırmızıyı sevmem ama nedense kına gecelerinin yıldız rengi bence kırmızı yani hediyeliklerin de kırmızı olmalı ;) yeşil falan verirsen alelade bir hediye gibi olur diye düşünüyorum.

walla bende buna benzer bışeyler yapıyorum suan benım kaftanlarım keçeden arkasına lavanta kesesi ve buzdolabı magnetı olabılmesı için mıknatıs yapıştırdım. Benım kaftanlarım kırmızı suslerı gold. senınkılerde cok guzelmış karışık renklerde de yapabılırısın bence..
He bıde kuru kına dagıtmak bence cokgereksız kım evde kına yakıyorkı artık ? ben kuru kına dagatmayı dusunmuyorum tabi benım fıkrım..

walla bende buna benzer bışeyler yapıyorum suan benım kaftanlarım keçeden arkasına lavanta kesesi ve buzdolabı magnetı olabılmesı için mıknatıs yapıştırdım. Benım kaftanlarım kırmızı suslerı gold. senınkılerde cok guzelmış karışık renklerde de yapabılırısın bence..
He bıde kuru kına dagıtmak bence cokgereksız kım evde kına yakıyorkı artık ? ben kuru kına dagatmayı dusunmuyorum tabi benım fıkrım..

haklısın ama artık o da adet olmuş, o kuru kına mutlaka dağıtılıyor . sen nasıl yaptın ya da kendin mi yaptın fotoğraf koyabilir misin merak ettimm

canım bence yeşil ve kırmızı olanlar cok guzel ve kına konseptine uygun olur o renkler..bu arada cok ıyı dusunmuşsun anahtarlık olayını hem hatıra hem kullabılcek bişey..

Kalın keçeden kestik. Ortasından altın rengı sırma geçtik. Arka tarafına organze keselere bagladıgım lavantaları yapıstırdım, lavanta topunun ustunede magnet mıknatısı yapıstırdım acaip sirin oldular.

buna benziyo benımkıler:

$özel (102).jpg

Kuru kına yapmıcam diyodum ama ısrarlara dayanamadım, onu da soyle yaptım:
Kadife kaplı narlar aldık. içine yine hazır satılan kuru kına+tepesinde süslü gül var onları koyduk. narın kenarına altın rengı hazır fıyonklardan yapıstırdım, narın ıcınede kendı tasarlardıgım etıketlerı yapıştırdım. ay onlarda cok tatlı oldu :) ( ama malıyetlı biraz )

$470-629-large.jpg

Bunlarıda emınonunde gordum hazır satıyolar :

$7332223745.jpg

Umarım sızlerede fıkır olur...

kaftana bayıldım ya :) böyle şeyler gördükçe ne yapacagıma karar evrmekte zorlanıyorum valla. ama hangisinin maliyeti az olursa ondan yapacagım kesin :37:

Back