zaten hem dını hem resmı nıkah yaptık bız es durumu tayını ıcın....kendı evımız zaten kına gecemın oldugu yerde....ama aılemın evı baska yerde daha dogrusu soyle dıyım.. kına gecesı aydında olacak aydınlıyız bızım evımız de aydnda olacak ama aılem bursada oturuyr. esımın aılesıde d ıstanbullu....2. dugun ıstanbulda.. hala garıp mı dıyorsunuz:))yanı bız kınadan sonra aydında kalmak zorundayız 1 hafta daha cunku ogretmenız okulun kapanmasını beklıcez...daha sonra ben bursaya o ıstanbula
zaten hem dını hem resmı nıkah yaptık bız es durumu tayını ıcın....kendı evımız zaten kına gecemın oldugu yerde....ama aılemın evı baska yerde daha dogrusu soyle dıyım.. kına gecesı aydında olacak aydınlıyız bızım evımız de aydnda olacak ama aılem bursada oturuyr. esımın aılesıde d ıstanbullu....2. dugun ıstanbulda.. hala garıp mı dıyorsunuz:))yanı bız kınadan sonra aydında kalmak zorundayız 1 hafta daha cunku ogretmenız okulun kapanmasını beklıcez...daha sonra ben bursaya o ıstanbula
bizimde düğünümüz 7 eylülde izmirde olacak kınayla beraber düğün yapılacak sonra 10 eylülde muğlada nişanlımın memleketinde yapılacak fakat bizde 2.düğünden sonra balayı ve sonra eve gelmeyi düşünüyoruz cnım çnkü bize ters gelio nikahıda o yüzden muğlada yapmayı düşünüyoruz
Merhaba, İzmirdeki düğününde aynı salonda, hem kınan yakılacak, hemde gelinlikmi giyeceksin canım. Bizimde 2 ayrı şehirde olacak, ailem öyle yapın diyorda, seninki nasıl olacak tam açıklayabilirmisin, merak ettimde
kusura bakma cnım sınavlarım vardı o yüzden geç cevap yazıyorum
evet izmirdeki düğünde ilk gelinlik giyeceğim,daha sonra saat 11 gibi bindallı giymeyi dşünüyorum,zaten düğün salonunda 1 2 ye kadar devam edebiliyoruz düğüne, tekrardan kına gecesi yapmak yerine biz böyle düşündük.Birde kızlarla toplanıp bi gün önce veya düğünden sonraki gün hamama gitmeyi düşünüyoruz...diğer düğünümle arada 3 gün var kararsızım acaba 1.düğünden sonra gidip temizlenip paklansam mı
Canım çok teşekkür ederim yorumuna.Bizde sen gibi yapalım diyoruz, gelinlikle gireceğim salona, bitmesine yakın, bindallı giyeyim diyorum. O zaman kınam yakılsın. Salondan bindallıyla tekrardan eve geçerim. Ertesi gün yola çıkarız.Bir sonraki günde orada olacak benim düğünüm.
Peki evden oraya giderken, evden çıkarken yani, gelinliklemi evden çıkmayı düşünüyorsun. Bu konuda ben ne yapsam karar veremedim. :26: hani baba evinden son kez, gelinliklemi çıkayım, yolda bir yerde gelinliğimi çıkarabilirim. Çünkü o gece orda kalıp, ertesi günde ordaki düğünüm olacak.:26:
Hamam işi güzel fikir, 2. düğüne yakında olabilir, hem temizcek gidersin oraya
bencede cnım sende öyle yap en iisi:):) baba evinden çıkma meseleside ben o kadar uğraşmayı düşünmüyorum cnım ya aslına bakarsan zaten amaç gönüllerin bir olması değil mi biz biliyoruz ki bi daha baba evine gelmicez artık ayrı bi evimiz olucak (allahın izniyle tabiki allah mutlu bi yuva ve kötü şeyler yaşatmasında) ha gelinlikle çıkmışsın ha eşofmanla o anda o duygusallıkla bişey düşünmezsin
bide işin acı tarafı muğladaki düğünden sonra beni bırakıp onların izmire dönücek olması kıyamam yaaaaaaaa napcaz bizz
bu arada senn ne zamn cnım düğün??
Yarama dokundun canım,valla o ayrılma sahnesini hayal ettikçe çok hüzünleniyorum. Şimdi yazarken bile gözlerim doldu hemen. Çok zor olacak, onların bizi orda bırakıp,doğup büyüdüğümüz şehre dönmeleri Rabbim bize güç versin canım yaa
Evden çıkarkende gelinlik ile zor olur gibi haklısın, normal giysiyle çıkmak mantıklısı:78:
Benim düğün 16 Eylülde burada olacak, 18 Eylülde Bursada olacak canım. Senin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?