bana pek uygun gelmedi, yani 1 hafta beraber kalıp sonra tekrar ayrılıp 2 hafta sonra tekrar düğün yapınca sanki düğünün heyecanı kalmayacakmış gibi geliyor ama yine de siz bilirsiniz
benım kına gecem dugun tarzı olacak memleketımde. ve dugun bıtımı bındallı ıle evıme gıdecegım ınsallah. cok ılgınc degıl dımı? dıger dugunum baska bır sehırde 20 gun sonra maalesef oyle yer bulundu. bız kınadan sonra kendı evımızde bır hafta kalacaz daha sonra dıger dugun ıcın esım kendı memleketıne gıdıcek ben de annemlerın evıne ve daha sonra ıkıncı dugun ıcın bız de esımın memlektıne gıdıcez
zaten hem dını hem resmı nıkah yaptık bız es durumu tayını ıcın....kendı evımız zaten kına gecemın oldugu yerde....ama aılemın evı baska yerde daha dogrusu soyle dıyım.. kına gecesı aydında olacak aydınlıyız bızım evımız de aydnda olacak ama aılem bursada oturuyr. esımın aılesıde d ıstanbullu....2. dugun ıstanbulda.. hala garıp mı dıyorsunuz:))yanı bız kınadan sonra aydında kalmak zorundayız 1 hafta daha cunku ogretmenız okulun kapanmasını beklıcez...daha sonra ben bursaya o ıstanbula
zaten hem dını hem resmı nıkah yaptık bız es durumu tayını ıcın....kendı evımız zaten kına gecemın oldugu yerde....ama aılemın evı baska yerde daha dogrusu soyle dıyım.. kına gecesı aydında olacak aydınlıyız bızım evımız de aydnda olacak ama aılem bursada oturuyr. esımın aılesıde d ıstanbullu....2. dugun ıstanbulda.. hala garıp mı dıyorsunuz:))yanı bız kınadan sonra aydında kalmak zorundayız 1 hafta daha cunku ogretmenız okulun kapanmasını beklıcez...daha sonra ben bursaya o ıstanbula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?