• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kına gecemin bıtımınde yenı evımde kalacagim cok mu ılgınc?

selenor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
38
0
0
Aydın
benım kına gecem dugun tarzı olacak memleketımde. ve dugun bıtımı bındallı ıle evıme gıdecegım ınsallah. cok ılgınc degıl dımı? dıger dugunum baska bır sehırde 20 gun sonra maalesef oyle yer bulundu. bız kınadan sonra kendı evımızde bır hafta kalacaz daha sonra dıger dugun ıcın esım kendı memleketıne gıdıcek ben de annemlerın evıne ve daha sonra ıkıncı dugun ıcın bız de esımın memlektıne gıdıcez

bana pek uygun gelmedi, yani 1 hafta beraber kalıp sonra tekrar ayrılıp 2 hafta sonra tekrar düğün yapınca sanki düğünün heyecanı kalmayacakmış gibi geliyor ama yine de siz bilirsiniz

bana da uygun gelmedı ..

bızde de kına gece dugun gıbı oldu sonra ben baba evıne geldım esım ve aılesı kendı evlerıne donduler
sonra ben ve aılem dugun olacagı zaman beraber gıttık

dugunden sonra evımıze grdık bırlıkte

Banada çok garip geldi açıkçası... Kınadan sonra ailenizle kalmanız daha uygun olacaktır... Nikahınız kıyıldı mı bu arada? Eğer nikahınız kıyıldıysa sorun olmaz ama nikah kıyılmadan direk kınadan sonra kendi evinizze gitmeniz hoş karşılanmaz gibi gelior banada...Ama tabiki sizin tercihiniz:69:

Son düzenleme:
memur musun :9: ben memurum ve senin yaşadığını yaşadım :9: 3 ekimde kendi memleketimde bir gün içinde hem gelinlik hem kınalıkla düğünüm oldu sonra eşimle onun memleketine gittik 11-12 ekimde de orada kına ve düğün oldu tabi biz bu arada aynı evde iki arkadaş olarak yaşamaya azmattik :69: (başardık tabi :1:) :9: memleketler uzak olunca öyle oluyor. mecburen olacak canım çare kalmayınca

bana pek uygun gelmedi, yani 1 hafta beraber kalıp sonra tekrar ayrılıp 2 hafta sonra tekrar düğün yapınca sanki düğünün heyecanı kalmayacakmış gibi geliyor ama yine de siz bilirsiniz

bu gibi durumlarda düğün heyecandan ziyade işkence olur genellikle :2:

benım kına gecem dugun tarzı olacak memleketımde. ve dugun bıtımı bındallı ıle evıme gıdecegım ınsallah. cok ılgınc degıl dımı? dıger dugunum baska bır sehırde 20 gun sonra maalesef oyle yer bulundu. bız kınadan sonra kendı evımızde bır hafta kalacaz daha sonra dıger dugun ıcın esım kendı memleketıne gıdıcek ben de annemlerın evıne ve daha sonra ıkıncı dugun ıcın bız de esımın memlektıne gıdıcez

ben olsam 20 gün daha bekler
öyle yerleşirdim evime
kendi evimden bekar gibi çıkıp düğüne gidip tekrar dönmek garip geldi bana

zaten hem dını hem resmı nıkah yaptık bız es durumu tayını ıcın....kendı evımız zaten kına gecemın oldugu yerde....ama aılemın evı baska yerde daha dogrusu soyle dıyım.. kına gecesı aydında olacak aydınlıyız bızım evımız de aydnda olacak ama aılem bursada oturuyr. esımın aılesıde d ıstanbullu....2. dugun ıstanbulda.. hala garıp mı dıyorsunuz:))yanı bız kınadan sonra aydında kalmak zorundayız 1 hafta daha cunku ogretmenız okulun kapanmasını beklıcez...daha sonra ben bursaya o ıstanbula

Ne anlamı kalıyor ki 2. düğünün, bence az daha sabredin, 2. düğünden sonra yeni evinize gidin.

zaten hem dını hem resmı nıkah yaptık bız es durumu tayını ıcın....kendı evımız zaten kına gecemın oldugu yerde....ama aılemın evı baska yerde daha dogrusu soyle dıyım.. kına gecesı aydında olacak aydınlıyız bızım evımız de aydnda olacak ama aılem bursada oturuyr. esımın aılesıde d ıstanbullu....2. dugun ıstanbulda.. hala garıp mı dıyorsunuz:))yanı bız kınadan sonra aydında kalmak zorundayız 1 hafta daha cunku ogretmenız okulun kapanmasını beklıcez...daha sonra ben bursaya o ıstanbula

bizi resmi ve dini nikahın ilgilendirmez ama öğretmen de olsanız evlendiğiniz için 1 hafta izin verirler yani okulun kapanmasını beklemeye bence gerek yok. ailen kınadan sonra bursaya gidecekse veya bir akrabanızda kalacaksa ben olsam onlarla giderdim. 2 hafta sonra sanki komşunun düğününe gider gibi geldi bana ama sen bilirsin...

Kına geceni Bursada niye yapmıyorsun? baba ocağında yapmak daha mantıklı değilmi:26: Şehirler arası olunca böyle zor olur ama Aydında yapmanız saçma geldi açıkcası:26:

bizimde akrabalardan biri kına gecesinden evine gitti, düğün 1 gün sonra oldu :) 3 sene oldu herkes konuşur bu olayı :)Onaylamıyor kimse. hatta Düğüne katılım bile az olmuştu. Büyü bozulmuş gibiydi. Yinede sen bilirsin ama ben olsam koşullar ne kadar zor olursa olsun baba evinde kalırdım. mutluluklar canım...:nazar:

Back