• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kina gecemde kinam yakilirken giyecegim bindallim bakalim begenicekmisiniz???

Süper bence gözlerine koyu makyaj yap eyeliner ,rimel kalem ,allığın pembe rujun uçuk pembe olsun:)

:kedi:tsk ederim bakalim o gün bir gelsin nasil makyaj yapicagima daha karar vermedim ama pembeyi cok severimzemuszemus

ben ablasiyim ne seker yazmissin öyle ya göz koyu allik ucuk pembe ruj falan ve ciddende pembe kizkardesime cok yakisioopuyorumnanaktan

:kedi:canimsin ablacigim evvet pembe bana cok yakisiyo:kedi:zemuszemus

Bayıldım çok güzel olmuşsun çok yakışmış..Fiyatlarınıda yazabilirmisin??
opuyorumnanaktantsk ederim inanin fiyat konusunda bir bilgim yok kayinvalidem tr den diktirip geldi
ne ben sordum ne o söyledi ama ögrenirsem yazarim

çok yakışmış cnm..
allah tamamını erdirsin mutlu olun inş. hep...
opuyorumnanaktantsk ederim
amin insallah:Saruboceq:

çok yakışmış :)))
:kedi:tsklerrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok yakışmış allah mesut etsin
amin insallah tsk ederim:Saruboceq:

çok güzel canım, sana da çok yakışmış, allah mutluluğunuzu daim etsin...

:kedi:cok cok saolun amin insallah:Saruboceq:

ayhh bayıldım cnm yaa
:kedi:cok saol
güzelmiş sanada cok yakışmış güle güle giy
tatlım değişik ve güzel olmuşsun herşey gönlünce olsun.
amin insallah cok tsk ederim:Saruboceq:
ayy çok güzelll canımmm güle güle giy inş.
saolun insallah amin:Saruboceq:
çok güzelll olmuşsun tatlım ....

ben beğendim çok hoş görünüyorsun üzerinde taşıyabilmişsin bence mutluluklar dilerim şimdiden

bindallı çok güzel ama başınızdaki fes olmamış folklora çıkacakmış gibi olmuşunuz ama onun dışında bindallı çok hoş.bence onu takmayın.Allah mesut etsin.

Kıyafetin güzelmiş. Ben de böyle alacaktım, elbise daha hoş durdu vazgeçtim. Çok zayıf olduğumdan mıdır nedir şalvar yakışmadı. Bir de Temmuz'da ve Anamur'da olacağı için elbise tercih ettim. Ayrı bir şey giymeyeceğim. Sadece bindallı giyeceğim. Zaten askılı elbise olduğu için üstümü değiştirmeyi düşünmüyorum.

arkadaşlar balıkesirde kına kıyafetini ve kaftanı oğlan evimi alır kız evimi bana yardımcı olabilirmisiniz biz oğlan eviyiz bizde kız tarafı yapar ama balıkesirde adet oğlan evi yapar diye her şeyi bize yaptırıyolar

Back